Goederentransport­verzekering

Kies voor de Goederentransport-verzekering van TVM. Een complete verzekering die extra zekerheid biedt voor uzelf en voor uw opdrachtgevers.

Ik wil een verzekering op maat

Een verzekering voor goederen die u in opdracht vervoert of voor uw eigen goederen. Met de TVM goederentransport­verzekering biedt u extra zekerheid aan uw opdrachtgevers. Wij bieden u een complete dekking die de risico’s van schade aan de goederen tijdens het vervoer verzekert.

Tijdens het goederenvervoer ging er iets fout en uw opdrachtgever stelt u aansprakelijk. Gelukkig heeft u voor deze opdrachtgever een goederentransportverzekering afgesloten en kunt u beroep doen op deze verzekering. Als u de aansprakelijkheid alleen op basis van vervoerscondities wilt verzekeren, dan is de Transportaansprakelijkheidsverzekering vaak voldoende.

Voordelen van de TVM goederentransport­verzekering

Complete zekerheid

Aansprakelijkheid is voor ons geen discussie. Wij vergoeden de schade zoals afgesproken. En de schade komt niet ten laste van uw TVM transportaansprakelijkheids­verzekering. Schade aan de verpakking is ook verzekerd.

Geen discussie over aansprakelijkheid

De kosten die u maakt om zelf extra zekerheid te bieden kunt u veelal aan uw opdrachtgever doorberekenen. En u heeft de goederen ruimer verzekerd dan bijv. conform de AVC of CMR voorwaarden.

Uitgebreide dekking

Onze ruime dekking is er bijvoorbeeld voor stukgoederen, bulkgoederen, vaste en vloeibare stoffen en bederfelijke waren.

7,8

Dit vinden klanten van TVM verzekeringen

90% van de klanten beveelt TVM verzekeringen aan.

Voordelen van verzekeren bij TVM
  • Geen discussie over aansprakelijkheid
  • De volledige waarde is verzekerd
  • 24/7 schade melden
  • Werelddekking