Aansprakelijkheids­verzekering voor bedrijven

Als ondernemer kunt u voor veel verschillende schades aansprakelijk gesteld worden. Dan is het fijn om terug te kunnen vallen op de Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven van TVM.

Ik wil een adviesgesprek

Is er schade veroorzaakt bij een klant of heeft een van uw medewerkers schade geleden tijdens het uitoefenen van zijn beroep? Dit zijn risico’s waar u als werkgever of als zelfstandig ondernemer rekening mee moet houden. Met de TVM aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven verzekert u precies wat voor u belangrijk is.

 

Stel, u bent goederen aan het lossen bij de ontvanger en tijdens het lossen vallen de goederen tegen een geparkeerde auto.

Vervelend, maar met een Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven van TVM bent u goed verzekerd. Dat betekent dat de door u toegebrachte schade is gedekt en de schade snel wordt geregeld.

Speciaal voor de eigen rijders bieden wij het Eigen Rijder Pakket aan. Voor bedrijven met 2 tot maximaal 5 vrachtwagens hebben wij het Transportondernemerspakket

U vervoert al jaren veevoer en het gaat al die jaren ook goed. Totdat een van de chauffeurs in een verkeerde silo lost, waardoor het voer in de silo een andere samenstelling krijgt en een deel van de veestapel komt te overlijden.

Met de Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven van TVM kunt u zich ook voor dit soort risico’s (aanvullend) verzekeren.

Tijdens het lossen van een lading gebeurt er een ongeluk en de chauffeur raakt gewond. Gelukkig niet ernstig, maar u bent als werkgever wel aansprakelijk.

De werkgeversaansprakelijkheid is standaard meeverzekerd bij de Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven van TVM.

Voordelen van de TVM aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven

Maatwerk

Onze aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven is in de basis al heel compleet met dekking voor:

  • Contaminatierisico
  • Werkgeversaansprakelijkheid

Kies daarnaast voor onderdelen die voor uw onderneming van belang zijn, zoals:

  • Schade aan of door laad-/losmaterieel van derden
  • Verhuur van onroerend goed
  • Gladheidsbestrijdingswerkzaamheden
  • Uitgebreide verzekering voor milieuschade

Compleet

Uw algemene bedrijfsaansprakelijkheid is verzekerd, net als uw werkgeversaansprakelijkheid en uw productaansprakelijkheid. Er is ook een uitgebreide dekking voor milieuschade mogelijk.

Aangepast aan het beroepsgoederenvervoer

TVM werkt al meer dan 50 jaar voor de transportwereld. Onze kennis is groot en die zetten we in om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.
 
Onze aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven is aangepast aan situaties en risico’s in het beroepsgoederenvervoer. Ook is deze polis geschikt voor andere bedrijven in de logistiek.

Bekijk voor een volledig overzicht van de uitsluitingen en beperkingen de polisvoorwaarden.

7,8

Dit vinden klanten van TVM verzekeringen

90% van de klanten beveelt TVM verzekeringen aan.

Meer weten over deze verzekering
Voordelen van verzekeren bij TVM
  • Specialist in transport
  • Denkt mee in uw belang als beroepsgoederen­vervoerder
  • Online uw verzekeringen beheren met mijn TVM
  • 24/7 schade melden

TVM verzekeringen gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.