TVM actueel online

Het ledenmagazine TVM actueel verschijnt ieder kwartaal op papier én online.

Via TVM actueel online blijft u op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen in transport en logistiek en van TVM verzekeringen.

Heeft u vragen?

Stuur dan een e-mail:

[email protected]

TVM Actueel september 2017

De Nederlandse vervoerssector kan een belangrijke rol spelen in de aanpak van honger en armoede in de allerarmste landen. Scheidend minister Lialianne Ploumen doet een dringende oproep aan de Nederlandse vervoerders. “In Afrika zit men te springen om Nederlandse kennis”.

Lees meer over TVM Actueel september 2017

TVM Actueel 205

TVM verzekeringen kon mooie cijfers presenteren tijdens de bijeenkomst met de leden. Maar het is ook belangrijk om voorbereid te zijn op een toekomst waar alles gaat draaien om digitalisering. 

Lees meer over TVM Actueel 205

TVM Actueel 204

Voor jonge chauffeurs is hun werk nog steeds het mooiste wat er is, maar er worden wel meer dan bij oudere generaties strepen getrokken. Jeroen van Zoggel: “Balans tussen privé en werk is voor mij heel belangrijk.” Lees verder in deze TVM Actueel.

Lees meer over TVM Actueel 204

TVM actueel 199

Crisis en chaos in Calais: u leest er alles over in deze TVM Actueel. Verder met de GP-motor van Valentino Rossi de wereld over, Google en Uber bezorgen pakketten met vliegtuigjes, revolutionaire ontwikkelingen in transportveiligheid en Heisterkamp transport heeft geen last van de crisis.

Lees meer over TVM actueel 199

TVM actueel 198

Transport staat voor revolutie, vrachtwagenherstel gaat digitaal, CFO Dirk Jan Klein Essink 'Goed jaar voor TVM', Joop Braakhekke voelt zich Max Verstappen in Mini, Stormschade zorgt voor verkeerschaos

Lees meer over TVM actueel 198

TVM actueel 197

Erik van Loon en Wouter Rosegaar: helden van Dakar, Laatste Dakar voor Jumbo CEO Frits van Eerd, Max Verstappen met steun HSF Logistics en Jumbo in F1, Ellen ten Damme: onderweg met succesvolle zangeres, Befaamde zeilschip de Flyer in oude glorie hersteld

Lees meer over TVM actueel 197

TVM actueel 196

Nieuwe ontwikkelingen voor meer veiligheid in de cabine, Erik van Loon gaat voor top 10 toerwagens in Dakar, Gerard de Rooy favoriet in Dakar 2015, TVM voor drie jaar logistiek partner KNVB, Veiligheid voorop bij XDakar-team

Lees meer over TVM actueel 196

TVM actueel 194

Vicepremier Lodewijk Asscher: 'Samen misstanden in transport aanpakken', De Arabische zaken van de De Rijke Group, Onbemande vrachtwagens komen eraan..., Zandbergen's Transport sterk toekomstgericht, TVM COO Rieks Stroeve: 'Nieuwe wegen in verzekeren'

Lees meer over TVM actueel 194

TVM actueel 193

Jumbo CEO Frits van Eerd wil 24/7 winkels bevoorraden, TVM kiest voor maatschappelijke sponsoring, Minister Ploumen over zakendoen in Oost Europa, Achter de schermen van de binnenscheepvaart, Politiek wil harde aanpak transportcriminaliteit

Lees meer over TVM actueel 193

TVM actueel 190

"De wereld van Koen Verweij", "Ajax-coach Frank de Boer wil Elfstedentocht rijden", "Rene van der Gijp over Sven Kramer en Ireen Wüst", "De start van de TVM schaatsploeg in 2000" en "Frank van den Wall Bake over sponsorstrategie TVM".

Lees meer over TVM actueel 190

TVM actueel 188

"Astronaut André Kuipers schittert op TVM ledendag", "Guus Meeuwis populaire artiest in vrachtwagencabine", "Minister Lilianne Ploumen over toekomst transportsector" en TVM-onderzoek: "Onbemande vrachtwagens gaan snelweg op".

Lees meer over TVM actueel 188

TVM actueel 187

"Joost van der Valk en de vlaggen-van-oranje", "TVM verzekeringen presenteert prima resultaten over 2012!", "Transportsector blijft achter op social media" en "Steeds meer vrouwen achter het truck-stuur"

Lees meer over TVM actueel 187

TVM verzekeringen gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.