MET TVM ALTIJD ZEKER IN DE VAART

Bestel nu uw nieuwe vlag

Benieuwd naar onze nieuwe vlag? U als klant kunt nu al uw nieuwe vlag bestellen! Vul uw gegevens in en u ontvangt de vlag zo spoedig mogelijk.

? Waar vind ik mijn polisnummer
  • ?

Voor de binnenvaart

TVM verzekert transport. Onze expertise hebben we opgedaan bij alle mogelijke transporten over de weg. Voor het transport over water hebben we de kennis en ervaring van scheepvaartspecialisten in huis.

Ik wil een adviesgesprek.

Win een dinerbon van 250 euro

We zijn voor de volgende editie van het magazine ‘TVM Scheepvaart’ op zoek naar foto’s van schepen die varen met de nieuwe TVM-vlag.

Heeft u nog geen vlag? Vraag ‘m dan aan. Heeft u al een vlag? Maak dan een foto van uw schip met vlag. Ziet u een ander schip varen met de vlag? Maak dan ook een foto.

Mail uw foto* (van minimaal 1MB) en uw naam, adres en telefoonnummer voor 1 december naar [email protected] en een jury onder leiding van Bert Jansma, manager schade en expertise scheepvaart, kiest de mooiste foto’s voor plaatsing in het magazine. De maker van de allermooiste foto ontvangt een dinerbon van 250 euro.

*Door inzending geeft u automatisch eenmalig publicatierecht aan de afdeling scheepvaart van TVM.

​Pleziervaart

Laat u verrassen door onze scherpe premie voor uw bootverzekering.

Premie berekenen

Binnenvaart

Vraag hier een offerte voor een verzekering op maat.

Offerte aanvragen

Vragen? Wij helpen u graag verder. Over Pleziervaart

Arjan Everts

Arjan Everts

Pleziervaart specialist
Marlon Tubben

Marlon Tubben

Pleziervaart specialist

Over Binnenvaart

Alex Jansen

Alex Jansen

Binnenvaart specialist
Hillie Hoogeveen-Lohof

Hillie Hoogeveen-Lohof

Binnenvaart specialist

TVM verzekeringen gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.