SON scheepsverzekeringen wordt TVM verzekeringen

Bestel nu uw nieuwe vlag

Benieuwd naar onze nieuwe vlag? U als klant kunt nu al uw nieuwe vlag bestellen! Vul uw gegevens in en u ontvangt de vlag zo spoedig mogelijk.

? Waar vind ik mijn polisnummer
  • ?

Samen, voor een nog betere service

In april 2016 zijn SON scheepsverzekeringen en Noord Nederland schepenverzekering verhuisd naar het hoofdkantoor van TVM verzekeringen in Hoogeveen. Per 1 oktober heet Noord Nederland schepenverzekering TVM verzekeringen.

SON wordt TVM verzekeringen

SON scheepsverzekeringen gaat vanaf op 1 januari verder onder de naam TVM verzekeringen. ‘Samen, voor een nog betere service voor de klant’, aldus Hendrik de Jonge, directeur scheepvaart. ‘Door de integratie van SON en Noord Nederland met TVM verzekeringen hebben we meer tijd voor de klant, het ontwikkelen van nieuwe diensten en het optimaliseren van onze services. Daarnaast is het een kostenbesparing omdat wij gebruik maken van de centrale afdelingen van TVM, zoals juridische zaken, facilitaire zaken, communicatie en marketing en HRM.’

Wat verandert er voor u?

Allereerst de naam; TVM verzekeringen. Het logo en de naam van SON scheepsverzekeringen verdwijnen. SON gaat verder onder de naam TVM verzekeringen en het bijbehorende groene logo. De polisvoorwaarden worden samengevoegd en verbeterd. Een nieuw logo, andere kleuren en dus ook een nieuwe vlag. De kleur blauw van SON verandert in het groen van TVM verzekeringen. Wat niet verandert zijn de mensen, dezelfde personen beantwoorden uw vragen. De vertrouwde gezichten blijven, evenals de vertrouwde service. Met TVM achter je sta je sterker.

​Pleziervaart

Laat u verrassen door onze scherpe premie voor uw bootverzekering.

Premie berekenen

Binnenvaart

Vraag hier een offerte voor een verzekering op maat.

Offerte aanvragen

Vragen? Wij helpen u graag verder. Over Pleziervaart

Arjan Everts

Arjan Everts

Pleziervaart specialist
Marlon Tubben

Marlon Tubben

Pleziervaart specialist

Over Binnenvaart

Alex Jansen

Alex Jansen

Binnenvaart specialist
Hillie Hoogeveen-Lohof

Hillie Hoogeveen-Lohof

Binnenvaart specialist

TVM verzekeringen gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.