Overslaan en naar de inhoud gaan

Wat is de diepgang van uw schip?

Het is van cruciaal belang dat u voor vertrek de diepgang van uw schip meet. Als u dit niet doet, loopt u het risico dat uw schip vastloopt, wat kan leiden tot aanzienlijke schade.

Doe de VaarVeiligCheck voor vertrek

diepgang schip

Hoe diep ligt uw schip?

Het meten van de diepgang van uw schip is essentieel om schade te voorkomen en ervoor te zorgen dat uw schip veilig en zonder problemen kan varen. Als u niet weet hoe diep uw schip steekt, kan het bijvoorbeeld vast komen te zitten in ondiep water of kan het de bodem raken bij het passeren van bruggen en sluizen. Om dit te voorkomen, raden wij u ten zeerste aan om de diepgang van uw schip voor vertrek te meten. Het is belangrijk om deze metingen nauwkeurig uit te voeren om een goed beeld te krijgen van de diepgang van uw schip.

Welke routes kunt u het beste nemen

Het meten van de diepgang kan u niet alleen helpen om schade aan uw schip te voorkomen, maar kan ook bijdragen aan een soepele en efficiënte reis. Door te weten hoe diep uw schip steekt, kunt u bijvoorbeeld bepalen welke routes u het beste kunt nemen en hoe u het beste kunt navigeren in verschillende wateren.