Overslaan en naar de inhoud gaan

Preventie menukaart

Als coöperatieve verzekeraar willen we juist proactief en samen met onze leden de schadelast verlagen. Daarom bieden we al sinds jaren onze expertise aan op het gebied van Preventie- & Risicobeheer. Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.

Verbeterproces preventie met doelgerichte oplossingen

We zijn continu opzoek naar innovatieve, pragmatische adviezen die impact hebben voor uw bedrijfsvoering. Onze Preventie- en risicoadviseur gaat graag met u in gesprek. Samen kijken we naar de risico’s in uw bedrijf, brengen we deze in kaart en helpen u in het verbeterproces van preventiezaken met doelgerichte oplossingen. 

TVM biedt 3 preventie-inzichten op maat om schades te voorkomen: 

 • Met Data analyseren: krijgt u inzicht in uw eigen risico's en vergelijken met anderen, zodat u maatregelen kan nemen om zo uw resultaat te verbeteren. 
 • Met het Faalkostenmodel: krijgt u inzicht in de werkelijke kosten omdat het faalkostenmodel haarfijn de verborgen/indirecte schadekosten blootlegt, zodat u daar uw bedrijfsvoering op kan aanpassen.
 • Met Bumper: krijgt u al uw schades in een overzichtelijk dashboard en makkelijk schademelden onderweg, dit draagt bij aan een lagere schadelast voor transportondernemers en chauffeurs.

Lees hieronder meer informatie over de onderwerpen en neem contact op met TVM preventie en risicobeheer voor een afspraak voor een persoonlijk preventieadvies.

Persoonlijk preventieadvies

Preventieoplossingen voor minder schade

Om te helpen om schades te verminderen hebben we onderstaande preventieoplossingen. 

 • Chauffeursbijeenkomsten: Inzicht, tips en praktische adviezen voor uw chauffeurs.
 • Coaching chauffeurs: Individuele training voor chauffeurs
 • Opleiding mentor-chauffeurs: Wij trainen uw mentoren zodat zij collega's kunnen coachen. 
 • Meer opleidingen: Voor magazijnmedewerkers, planners en management.
 • Ladingsadvies: Onze ladingsspecialist geeft advies over veilig laden, lossen, zekeren en diefstal/diefstalpreventie van lading. Daarnaast krijgt u uitleg en inzicht over de complexiteit bij diverse en vormen van vrachtbrieven en aansprakelijkhedenladingbrieven.
 • Handige checklists: voor bijvoorbeeld arbeidsveiligheid, checklists voor de chauffeur. Zoals: voor vertrek, laden en lossen, handreikingen, richtlijnen en LMRA’s Laatste Minuut RisicoAnalyse ect.
 • Uw terrein: We stellen een risicoprofiel voor u op maat voor een terrein dat voldoet aan alle veiligheidseisen.
 • Spiegelafstelplaatsen aanleggen: Zodat uw chauffeurs veilig op weg gaan.

Lees hieronder meer informatie over de onderwerpen en neem contact op met TVM preventie en risicobeheer voor een afspraak. 

Uurtje voor de zaak: preventiecheck

Onze adviseur preventie en risicobeheer gaat graag met u in gesprek. Samen inventariseren en analyseren we de risico’s in uw bedrijf, brengen deze in kaart en helpen u in het verbeterproces van preventiezaken met doelgerichte oplossingen. Het gesprek kan zowel fysiek bezoek als online en/of telefonische benadering.

Maak een afspraak voor een persoonlijk preventieadvies