Overslaan en naar de inhoud gaan

Uitnodiging voor de online tafel van TVM

9 juli 2020 van 10.30 tot uiterlijk 12.00

container weg water | TVM verzekeringen

Aan de Tafel van TVM spreekt tafelheer Frank Woestenburg met Max den Dopper (Route42) en Johan Heeren (TVM) over data en preventie. Graag horen we ook uw ervaringen.
 
Inzicht en kennis
Data wordt slimme data door het toevoegen van andere databronnen over bijvoorbeeld het weer, het transportmiddel of verkeersgegevens. Route42 heeft een toonaangevend systeem ontwikkeld waardoor rijgedrag meetbaar wordt en direct vertaald kan worden naar business en impact op veiligheid en schade. Door deze slimme inzichten te combineren met kennis over risico’s helpen we transportondernemers om onze sector veiliger te maken.

Praat (online) mee op donderdag 9 juli
Van 10.30 uur tot uiterlijk 12.00 uur starten we met een korte presentatie over onze samenwerking en de route naar een gezondere en veilige toekomst van onze sector. Tijdens dit online tafelgesprek krijgt u handvatten hoe ook u praktisch kunt starten met het verzamelen van data. En welke data nodig is om verbetering te zien. 
 
Na de bijeenkomst bent u helemaal op de hoogte
Samen met 5 tot 10 andere deelnemers kunt u uw kennis en ervaring delen met collega bedrijven over wat werkt en niet werkt in de praktijk. 
De bijeenkomst is vooral gericht op medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de preventie.
 
Meld u aan 
Zet 9 juli 2022 alvast in uw agenda en meld u aan.

- aanmelden is niet meer mogelijk - 

U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding. Meer informatie over hoe u kunt inloggen sturen we u een week voor de bijeenkomst.