Overslaan en naar de inhoud gaan

TVM 60 jaar

TVM verzekeringen is ontstaan door het bundelen van een gezamenlijk belang. Een aantal transportondernemers besloot in 1962 tot de oprichting van een eigen verzekeraar.  

Dit jaar bestaat onze coöperatie 60 jaar. Een prachtige mijlpaal waar we graag samen met onze leden bij stil staan. 

60 jaar

Wij geloven in de kracht van samen  

Wij hebben kennis van en passie voor onze sector en zijn oprecht betrokken bij onze leden. Voor en door onze leden, dát is TVM. Daarin zit onze kracht. TVM. 60 jaar voor en door leden.

Robert van den Brink van St van den Brink over preventie en TVM

Transportbedrijf St vd Brink zag de schadelast oplopen. Samen met TVM stellen ze een preventie-aanpak op. Dit leidt tot de oprichting van de St vd Brink Academy. Wat heeft dit ze gebracht?

Ton Maas van TMB-transport vertelt over TVM

Transportondernemer Ton Maas vertelt hoe we als TVM hem de helpende hand boden na het verongelukken van een van zijn chauffeurs. Hij bleek niet bijverzekerd. Hij belt TVM, waar hij eerder altijd verzekerd was. Daar krijgt hij het advies dat hij nodig had.

Erwin Jacobs van Oegema Transport

Onze klant Oegema neemt contact met ons op. Een zeer waardevolle lading is in Parijs vermist. TVM stelt alles in het werk om de lading terug te krijgen. Hoe? Door die extra stap te zetten voor onze klanten. De experts van TVM hebben ervoor gezorgd dat de lading is getraceerd, gevonden en teruggehaald. Deskundig en snel handelen. Dat zit in ons DNA.