Menu

TVM intermediair

TVM intermediair biedt verzekeringen van zorgvuldig geselecteerde landelijk werkende verzekeraars aan en maakt daarbij altijd de afweging of dit passend is voor uw bedrijf.

TVM intermediair is onderdeel van de TVM groep en treedt op als assurantietussenpersoon voor het bemiddelen in, adviseren en beheren van financiële producten, zoals schadeverzekeringen. TVM intermediair biedt verzekeringen van zorgvuldig geselecteerde landelijk werkende verzekeraars aan, voor risico’s die TVM verzekeringen zelf niet aan kan bieden. Voor de keuze van de aanbiedingen maakt TVM intermediair daarbij altijd de afweging of dit passend is voor u. Uw belang staat altijd centraal.

Specifieke verzekeringsoplossingen

Ondernemers hebben ook te maken met niet alledaagse risico’s, zoals complexe brandrisico’s en aansprakelijkheidsrisico’s en transportrisico’s door vervoersactiviteiten over de gehele wereld en met verschillende modaliteiten. Via haar dochter TVM intermediair heeft TVM de kennis en mogelijkheden in huis om deze niet alledaagse risico’s voor u te verzekeren.

(0528) 29 22 77

Voordelen van TVM intermediair
  • Al uw verzekeringen via TVM geregeld
  • Wij zoeken het beste product in de markt