Bent u al klaar voor carnaval?

Leestijd 2 minuten

6 februari 2020

Rijdt uzelf mee of leent u uw vrachtwagen uit om te gebruiken als praalwagen of trekker van een praalwagen? Dan is het goed dat u vooraf weet wat de eventuele risico’s zijn en dat u maatregelen neemt om ongelukken te voorkomen.

Nog even en dan wordt er weer carnaval gevierd. De praalwagens voor de optocht zijn in de maak en iedereen is volop bezig met de voorbereidingen. Rijdt uzelf mee of leent u uw vrachtwagen uit om te gebruiken als praalwagen of trekker van een praalwagen? Dan is het goed dat u vooraf weet wat de eventuele risico’s zijn en dat u maatregelen neemt om ongelukken te voorkomen.

Op uw gewone WA-verzekering bent u niet verzekerd voor aansprakelijkheid door het gebruik van uw voertuigen tijdens carnaval, optochten, bloemencorso’s, feestelijke rondgangen of andere evenementen.

Praalwagenverzekering

Wanneer bent u in deze gevallen wel goed verzekerd als er iets gebeurt op of rond uw vrachtwagen, oplegger of werkmaterieel?

Als u kiest voor de praalwagenverzekering die TVM u biedt via de Vereende Verzekeringen. Neem daarom altijd contact met ons op, om te zorgen dat u zonder zorgen carnaval kunt vieren.

Aansprakelijkheid en ongevallendekking

De praalwagenverzekering die wij u kunnen aanbieden, verzekert uw aansprakelijkheid als u schade aan anderen veroorzaakt, waaronder ook de meerijdende personen op de praalwagen. Ook kunt u de praalwagenverzekering uitbreiden met een ongevallendekking. Die verzekert ongevallen die meerijdende personen overkomen.

Meer informatie en afsluiten

Wilt u meer weten over deze verzekering? Bekijk de brochure of neem contact op met uw accountteam of de TVM ondernemersdesk. Om de praalwagenverzekering af te sluiten vult u het aanvraagformulier in.

Bekijk de brochure

Download het aanvraagformulier