Overslaan en naar de inhoud gaan

World Class Workplace keurmerk

Door onze partner Effectory zijn we onderscheiden als World-class Workplace 2022. Dit label is een onderscheiding voor uitstekend werkgeverschap en onderstreept de inzet van om de bevlogenheid onder huidige en toekomstige medewerkers te bevorderen.

TVM World Class Workplace keurmerk | TVM verzekeringen

Hoe krijgen bedrijven het keurmerk?

Als onderdeel van het World-class Workplace keurmerk hebben wij een organisatiebrede survey gehouden. Hierbij werd aan medewerkers gevraagd om hun eigen bevlogenheid en goed werkgeverschap van de organisatie te beoordelen.

TVM is uitgeroepen tot World-class Workplace omdat de eNPS- en werkgeverschapsscores boven de regionale benchmark liggen. De benchmarks van Effectory worden bepaald aan de hand van miljoenen antwoorden van medewerkers over de hele wereld. Zo weten de organisaties die als World-class Workplace worden onderscheiden zeker dat hun hoge ranking is gebaseerd op een betrouwbare en zeer uitgebreide dataset.

Over World-Class Workplace

World-class Workplace, voorheen in Nederland bekend als Beste Werkgevers, is 15 jaar geleden gelanceerd en inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. World-class Workplaces worden door hun medewerkers hoger beoordeeld dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap. Het keurmerk is gratis en niet te koop, organisaties kunnen het alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers. Dit maakt dat het keurmerk voor sollicitanten het bewijs is dat ze bij een goede werkgever terecht komen.

Trots

Het World-class Workplace keurmerk dragen wij met trots omdat wij geloven dat organisaties waar medewerkers worden gewaardeerd beter presteren. En dat medewerkers het verschil maken.