Overslaan en naar de inhoud gaan

Low code introdag bij TVM

Bij TVM ontwikkelen we met low code van Mendix. Op deze manier kunnen we makkelijker en sneller resultaten opleveren die bij de behoefte van de gebruiker passen. We nodigen je uit om kennis te maken met low code en TVM. Ontdek op 11 februari bij TVM de mogelijkheden van Mendix en low code.

Inschrijving gesloten.

Low code introductiedag: wat houdt het in?

Werk jij op dit moment als Business analist, Business consultant, Business proces manager, functioneel of technisch ontwerper, informatie analist? Of ben jij goed in het analyseren van problemen, het echt begrijpen van de uitdagingen van de business. Sta jij open een nieuwe richting in te slaan en zelf te ontwikkelen zonder te programmeren? Op 11 februari organiseren we samen met de Low-code Academy een introdag low code. Het event vindt plaats in het TVM-kantoor in Hoogeveen.

We nodigen je uit

Met de low code introductiedag ga je ervaren hoe jij zelf met Mendix een app kunt bouwen van een deel van het schadeproces binnen TVM. Je zult daarbij zien dat met deze low code ontwikkelomgeving een moeilijk bedrijfsproces, snel visueel gemaakt en ontwikkeld kan worden. Met als doel om het schademeldproces makkelijker en sneller te maken. Wij zijn op zoek naar mensen zoals jij. Als je nieuwsgierig en enthousiast bent na deze dag, praten we graag verder met je.

Inschrijving gesloten

Snellere businesswaarde met low code

Door goed te analyseren, ontwerpen, modelleren en vormgeven van de klanteisen met Mendix kan je het verschil maken.  Bij TVM is het gebruik van het low code platform van Mendix een strategische keuze. Ervaring, met de applicaties zoals Bumper hebben ons geleerd, dat low code van Mendix, op een makkelijke manier sneller de vraag van de business in kan vullen. Waarbij op een visuele wijze functionaliteit in kaart wordt gebracht en oplossingen worden ontwikkeld. Dit geeft ons de mogelijkheid om op een snelle manier business waarde te creëren. Mendix is hiermee een brug tussen de Business en IT. Lees hier meer over hoe TVM de voordelen van werken met low code inzet. 

Meer weten over low code?

Wil je meer weten, over low code en Mendix? Rene van Hofwegen van de Low-code Academy, een begrip binnen de Mendix wereld, geeft op donderdag 11 februari op het TVM-hoofdkantoor in Hoogeveen een gratis training bij TVM om je te laten ervaren hoe het is om te werken met Mendix. Wij laten je dus niet alleen zien maar ook ervaren hoe het is om te werken met low code en hoe wij Mendix inzetten binnen TVM. Je krijgt een volledig verzorgde dag.

Ben je op zoek naar een nieuwe richting sta je open voor iets nieuws, mogelijk als low code ontwikkelaar bij TVM, dan gaan wij graag het gesprek met je aan.

Het programma
      
14.00 uur: Introductie: wie is TVM en wat doet TVM

14.15 uur: Keuzeproces low code: introductie René van Hofwegen
14.15 uur: Hoe werkt TVM met low code: Sietze van Beek Solution Architect binnen TVM
14.30 uur: Aan de slag
17:30 uur: Diner
18.30 uur: Zelf aan de knoppen