Waarom werken met Low Code?

Software wordt steeds belangrijker. Tijdens de pandemie is opnieuw duidelijk geworden dat software de wereldeconomie bijeenhoudt. We zien dat de traditionele software ontwikkeling vaak te lang duurt en vaak niet de gewenste business resultaten oplevert. Ontwikkelen met Low Code gaat sneller en makkelijker. Bij TVM werken we met Mendix en dit helpt om sneller resultaat te behalen.

verkeer

Mobiele en webapplicaties zonder te programmeren

Bedrijven kunnen niet meer zonder applicaties en apps. Low code biedt de oplossing, voor lange bouw tijden, die nodig zijn om applicaties van Scratch te bouwen. Low Code van Mendix is een software platform waarmee je mobiele en webapplicatie bouwt zonder dat je hoeft te programmeren. Je bouwt hele flows met ingebouwde modules en templates. Je gebruikt standaard templates, die je ook kan uitbreiden voor meer functionaliteit. Dankzij de kant en klare apps en dag en drop workflows kost het bouwen van applicaties weken i.p.v. maanden. Mendix ondersteunt de volledige levenscyclus, van het ontwikkelen tot het testen en monitoren. Van een ontwikkelstraat tot de hosting tot de database.

Voordelen van Mendix Low Code platform

TVM werkt samen met Mendix. Het Mendix Low Code platform is een krachtige, visuele benadering voor software-ontwikkeling die zowel professionele als minder ervaren zogenaamde citizenontwikkelaars in staat stelt om meer dan 10x sneller cloud-native applicaties te maken, zowel voor web als mobiel, met behulp van drag-and-drop-componenten en modelgedreven logica; allemaal via een intuïtieve grafische gebruikersinterface. Low-code is een visuele ontwikkelingsbenadering van applicatieontwikkeling waarmee developers met verschillende ervaringsniveaus applicaties voor web en mobiel kunnen maken, met behulp van drag-and-drop-componenten en modelgestuurde logica via een grafische gebruikersinterface. We hebben hier al ervaring opgedaan met Bumper. Dit is een applicatie die is ontwikkeld met het Mendix Low Code platform. Dit platform helpt ruim 200 wagenparkbeheerders met het beter en sneller verwerken van schades.

Klanten sneller en beter helpen

Bij TVM zoeken we business analisten die zich willen gaan verdiepen in deze manier van werken met low code. Met low code kun je als business analist de vraag van je klant beter en sneller beantwoorden en daarnaast zelf ook concreet de software opleveren. Dit biedt je en extra uitdagende dimensie voor je functie als business analist bij TVM. Bekijk hier de vacature als Mendix ontwikkelaar. Als je bij TVM als business analist aan de slag gaat, dan krijg je een training ‘on the job’ en ga je direct en praktisch aan de slag. Je leert en je werkt.