Overslaan en naar de inhoud gaan

Transport­verzekering: alles voor uw transport

Zoekt u een verzekering voor uw vrachtwagen of uw ladingTVM verzekeringen is dé specialist voor al uw transportverzekeringen. De Ondernemersdesk helpt u met een persoonlijk verzekeringsadvies. U kunt hier ook direct uw premie berekenen voor de Vrachtwagenverzekering.

Kies de transportverzekering die bij u past

Wij helpen en adviseren u om goed en veilig op weg te gaan met de juiste transportverzekering. U kunt de verzekeringen afzonderlijk of als pakket afsluiten. Onze accountmanagers en de adviseurs van de Ondernemersdesk helpen u de juiste verzekering te kiezen.

Waarom een transportverzekering van TVM?

TVM is de gespecialiseerde verzekeraar voor logistiek en transport over weg en water, met coöperatieve grondslag. Wij zijn leidend in onze thuismarkt en we worden herkend en gewaardeerd als innovatieve partner. Door samen te werken met onze leden en transportorganisaties behoren onze klanten tot de veiligste vervoerders van Europa. In onze verzekeringsportefeuille hebben we een breed pallet aan transportverzekeringen, gericht op de behoeftes uit de markt. Lees hier meer over de missie en de visie van TVM.

Ontwikkelingen in transportmarkt staan centraal

We zijn al meer dan 55 jaar een coöperatieve verzekeraar voor logistiek en transport. We zitten heel dicht op onze klanten. De ontwikkelingen uit de transportmarkt en de behoeftes van onze klanten op het gebied van transport en logistiek staan centraal. Daarom kunnen onze adviseurs u goed helpen de juiste transportverzekering te kiezen.

Welke transportverzekeringen?

TVM heeft een groot aanbod van transportverzekeringen die geschikt zijn voor uw situatie. Welk pakket past het beste bij uw situatie? Voor de kleinere transportondernemer en de eigen rijder hebben we het Transportondernemerspakket en het Eigenrijderspakket. Dit is een combinatie van de meest voorkomende verzekeringen die ervoor zorgt dat u goed verzekerd op weg gaat. Of bent u op zoek naar een Vrachtwagenverzekering? Neem contact met ons op via uw accountmanager of vraag een adviesgesprek aan, we helpen u graag verder op weg.

Voordelen transportverzekering

  • TVM is dé specialist in transportverzekeringen
  • TVM schadeservice (24/7)
  • Schade? TVM neemt u alle zorgen uit handen
  • Snelle afhandeling schade

Vraag een offerte aan