Wat is Ridders van de Weg?

Een eervolle onderscheiding voor schadevrij en veilig rijden.

Chauffeurs zijn vakmensen, zeker als ze ook nog eens jarenlang schadevrij rijden. TVM verzekeringen beloont dit graag met de onderscheiding Ridder van de Weg.

Beroepschauffeurs in bezit van een C rijbewijs die 3, 5, 10 of 20 jaar aaneengesloten schadevrij hebben gereden, krijgen respectievelijk de titel Bronzen, Zilveren, Gouden of Diamanten Ridder van de Weg. De Zilveren, Gouden en Diamanten Ridders worden daarnaast nog eens in het zonnetje gezet tijdens de Dag van Veilig Transport | Ridders van de Weg op zaterdag 29 september 2018 in Nijkerk. De Bronzen Ridders ontvangen de onderscheiding op het bedrijf zelf.

Veiligheidsplan

TVM verzekeringen investeert in transportveiligheid. Onder meer door leden advies te geven over schadepreventie en risicobeheer. Hiermee helpen we onze leden het aantal schades terug te dringen én een positieve bijdrage te leveren aan de verkeersveiligheid. Dat doen we ook met Ridders van de Weg, dat onderdeel is van het TVM veiligheidsplan. Transportbedrijven die bij TVM zijn verzekerd kunnen zich hiervoor aanmelden.

Doet u mee?

De inschrijving bestaat uit twee fases. U meldt zich aan voor deelname aan voor Ridders van de Weg als relatie van TVM verzekeringen.

Vervolgens kunnen de chauffeurs (uw medewerkers) zich zelf inschrijven voor Ridders van de Weg. Hiermee geven ze tevens toestemming om hun (schade)gegevens te controleren (vereiste vanuit privacywetgeving). Alle chauffeurs kunnen zich inschrijven, ook al voldoen ze (nog) niet aan het aantal voorwaardelijke schadevrije jaren. De inschrijving blijft in de applicatie gehandhaafd voor de komende jaren. Bent u zelf (ook) chauffeur? Dan kunt u zichzelf ook inschrijven via de applicatie.

Doe nu mee aan Ridders van de weg

Meer informatie

Meer informatie vindt u in de applicatie van Ridders van de Weg, in de handleiding of lees het reglement en of het privacystatement.