Passie voor
transport

Wij zijn TVM. Opgericht voor leden, door leden. Wij hebben passie voor transport.

Op deze pagina delen we de verhalen van onze leden. Verhalen uit de praktijk. Eerlijk en authentiek.

Samen zijn wij TVM. Samen werken we aan een gezonde toekomst van onze sector.

passie voor transport | tvm verzekeringen

De passie van

De passie van Mariëlle. Mariëlle is directeur én chauffeur bij Manders-Bannenberg Transport bv. Zij staat als vrouw haar mannetje in de sector van logistiek en transport. Het aandeel van vrouwelijke beroepschauffeurs bedraagt slechts vier procent. Er is gelukkig sprake van een stijgende lijn. En dat is mooi. Want er zijn genoeg meiden die trucks kunnen rijden, zoals de tekst op de vrachtwagen van Mariëlle luidt.

De passie van

De passie van Adriaan. Adriaan is binnenvaartschipper. Als jonge ondernemer geniet hij van een leven op het water, samen met zijn vrouw en vijf jonge kinderen. In 2050 moet Europa klimaatneutraal zijn. Dus is verduurzaming van transport over weg en water noodzakelijk. In de praktijk betekent dat nogal wat, helemaal voor zelfstandige ondernemers. Maar Adriaan durft de uitdaging aan. 

De passie van

De passie van Johannes. Johannes werd in 2018 winnaar van het eerste NK Veiligste Chauffeur. Hij leeft voor veiligheid. Hij neemt onderweg geen onnodige risico’s en gaat altijd voorbereid de weg op. Want als geen ander weet hij dat een ongeluk uit onverwachte hoek kan komen.

De volgende video in onze serie Passie voor transport verschijnt in oktober.