Overslaan en naar de inhoud gaan

TVM assistance card

De TVM assistance card wordt uitgegeven bij de verzekering voor TVM rechtsbijstand verkeersboetes. De card kunt u gebruiken voor Emergency cash.

TVM assistance card | TVM verzekeringen

Met de TVM rechtsbijstand verkeersboetes bent u verzekerd voor verkeersboetes in het buitenland. Stel dat uw chauffeur van de autoriteiten niet verder mag rijden in het buitenland of verder vervolgd zou worden als het boetebedrag niet direct wordt voldaan, dan kan de TVM assistance card hulp bieden. Vanaf afstand kan de card worden opgewaardeerd (in de vorm van een renteloze lening). De chauffeur kan vervolgens de boete voldoen en weer verder rijden.

Waar kunt u de TVM assistance card gebruiken?

U kunt de card gebruiken in de landen waar de verzekering voor Rechtsbijstand verkeersboetes geldt. Dit zijn Duitsland, België, Frankrijk, Spanje en Oostenrijk.

Hoe werkt de TVM assistance card?

U ontvangt van ons een TVM assistance card en een pincode. Op de TVM assistance card staat standaard geen krediet. Als de verzekerde (machtigingspersoon) de opdracht geeft aan TVM assistance om de kaart op te waarderen, dan kan de chauffeur de card gebruiken. De TVM assistance card is te gebruiken als betaalpas of als pinpas. Het krediet staat maximaal 24 uur op de card, daarna wordt het krediet op de TVM assistance card weer op nul gezet.

Wat zijn de gebruikskosten van de TVM assistance card?

De TVM assistance card verstrekt TVM verzekeringen gratis. Er zijn geen kosten verbonden aan het opwaarderen van de TVM assistance card als u deze gebruikt voor Emergency cash. Dit valt onder de dekking van de verzekering. Voor de renteloze lening (bedrag waarmee de card wordt opgewaardeerd op uw verzoek) ontvangt u een nota. Als u de kaart gebruikt voor het opnemen van geld of betalingen die niet verzekerd zijn, dan zijn er kosten aan verbonden.

Download de handleiding TVM assistance card