Handige documenten en voorbeeldteksten

TVM heeft verschillende documenten beschikbaar om het voor u als ondernemer eenvoudiger te maken.

Wij hopen u hiermee behulpzaam te zijn, bijvoorbeeld bij het maken van afspraken met uw opdrachtgevers en klanten.

Op deze pagina vindt u handige documenten, voorbeeldmodellen en voorbeeldteksten. De meest documenten zijn gewone Word-bestanden die u zelf kunt aanpassen of uitbreiden.

Duidelijke afspraken voor autovervoer

TVM verzekeringen heeft een aantal standaardvragen geformuleerd om voor het transport van auto’s een goede verzekeringsoplossing te kunnen bieden. Deze tekst kunt u ook gebruiken om aan uw klant te geven. Dit kunt u op uw eigen briefpapier overnemen en voorleggen aan uw klant.

Downloaden

Let op:
Er wordt met dit formulier geen (voorlopige) verzekeringsdekking afgegeven. Als u een verzekeringsdekking wenst, dan vragen wij u dat zo snel mogelijk – voor aanvang van het transport – aan ons door te geven. Dekking kan alleen verleend worden door onze verzekeraar. Deze beslist op basis van de door u aangeleverde informatie of de aanvraag geaccepteerd wordt.

TVM verzekeringen gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.