Krediet­verzekering

Dek het betalingsrisico van uw Nederlandse en buitenlandse klanten af met de Kredietverzekering van TVM. Als specialist in transport hebben we natuurlijk ook een kredietverzekering. Daarmee verzekert u niet alleen het risico dat uw rekeningen niet worden betaald, maar zult u ook zien dat uw rekeningen gemiddeld sneller betaald worden. Wilt u een Kredietverzekering? 

Eén tot vijf vrachtwagens

Eigen rijders of kleine transportbedrijven hebben meestal weinig opdrachtgevers. Als één van hen niet meer kan of wil betalen dan kan dat het voorbestaan van uw bedrijf in gevaar brengen. Met de Kredietverzekering kunt u dit voorkomen. TVM hanteert scherpe premies.

Zes tot twintig vrachtwagens

Als middelgrote transportonderneming loopt u het risico dat er veel werk voor één grote opdrachtgever wordt gedaan. Als deze te laat of niet betaalt, kan dat gevolgen hebben voor uw eigen bedrijf. U kunt hierdoor bijvoorbeeld uw eigen rekeningen niet op tijd betalen. Met de Kredietverzekering van TVM kunt u gebruik maken van de incassomogelijkheden die deze verzekering u biedt.

Twintig of meer vrachtwagens

Als grote transportonderneming heeft u vaak veel klanten. Een deel daarvan kent u persoonlijk, maar een groot deel zal voor u waarschijnlijk onbekend zijn. Juist deze onbekende debiteuren kunnen zorgen voor een risico, waardoor u het debiteurenrisico niet kunt overzien. Met de TVM kredietverzekering heeft u up-to-date informatie over uw debiteuren en bent u zeker van de betaling van uw facturen, zonder extra administratieve handelingen.

Voordelen van verzekeren bij TVM

  • Zekerheid, continuïteit en gemoedsrust
  • Bescherming tegen wanbetaling van uw afnemers
  • Online uw verzekeringen beheren
  • 24/7 schade melden

Voordelen van de TVM kredietverzekering

Heel geschikt bij:

  • Het afdekken van betalingsrisico’s in Nederland en het buitenland
  • Extra bescherming in geval van een groot uitstaand debiteurensaldo
  • Het voorkomen van hoge afschrijvingen op dubieuze debiteuren
  • Extra zekerheid bij het betreden van nieuwe markten
  • Extra zekerheid bij het zaken doen met nieuwe klanten
  • Onderpand voor de bank op het openstaand debiteurensaldo

Meer grip

Uit ervaring weten we dat bedrijven die een kredietverzekering hebben afgesloten meer grip hebben op hun openstaande vorderingen en dat deze sneller worden voldaan. Zo zorgen we ervoor dat uw bedrijf over meer liquide middelen beschikt.

Bekijk voor een volledig overzicht van de uitsluitingen en beperkingen de polisvoorwaarden.

Meer weten over deze verzekering