Overslaan en naar de inhoud gaan

Collectieve
zorgverzekering

Kies voor goede zorg voor uw medewerkers tegen een scherpe prijs: de Collectieve zorgverzekering. Onze Ondernemersdesk helpt u graag bij het afsluiten.

Voordelen van de CZ collectieve zorgverzekering

Via TVM verzekeringen kunt u een collectieve zorgverzekeringen afsluiten bij CZ. U profiteert direct van uitgebreide vergoedingen. Zoals: 

 • 5 ongebruikte fysiobehandelingen meenemen
  Heeft u dit jaar niet al uw fysiobehandelingen gebruikt? Geen zorgen. U neemt tot wel 5 ongebruikte behandelingen mee naar het volgende jaar
 • Jaarlijks een HealthCheck
  Hoe staat het ervoor met uw gezondheid? Ontdek het met de HealthCheck. En krijg praktische tips om zelf aan de slag te gaan met uw leefstijl
 • Méér dan 20 extra's om fit en gezond te blijven
  Zoals verschillende online trainingen met een persoonlijke coach. Bijvoorbeeld een training mindfulness.
 • Korting op de premie van uw aanvullende verzekeringen. 

Korting op de premie

Met een CZ collectieve zorgverzekering krijgen uw medewerkers korting op de aanvullende premie. 

De CZ collectieve zorgverzekering geldt voor alle gezinsleden. Kinderen onder de 18 jaar zijn gratis meeverzekerd en betalen geen eigen risico.

Keuze

Binnen het collectief kunnen u en uw medewerkers nog steeds kiezen voor de verzekeringen basis, aanvullend en tandarts, afgestemd op uw situatie.

Preventie

Wij helpen u graag bij het gezond houden van uw medewerkers. Speciaal daarvoor hebben wij een pakket maatregelen die u daarbij helpen.

Bekijk voor een volledig overzicht van de uitsluitingen en beperkingen de polisvoorwaarden.

Bereken uw premie

Wilt u ook de voordelen van TVM en CZ combineren? Vraag dan uw bedrijfscollectiviteit aan bij TVM Zorg en Inkomen telefoonnummer (0528) 29 24 87 of via e-mail medewerkertotaal@tvm.nl. Heeft u van ons een collectiviteitsnummer gekregen? Dan kunt u eenvoudig hier uw premie berekenen

Voordelen van verzekeren bij TVM

 • Preventiezorg om verzuim te voorkomen
 • Online uw verzekeringen beheren met mijn TVM
 • Korting via het collectief 
 • 24/7 schade melden

Meer weten over deze verzekering

In de polisvoorwaarden vindt u het volledige overzicht met wat er wel en niet verzekerd is. Download deze voor uw eigen administratie.