Overslaan en naar de inhoud gaan

Slim rijden

Data is niets. Totdat je er iets mee doet en weet wat het je kan opleveren. De adviseurs van TVM vertellen meer over de manier waarop je data slim kunt inzetten om veiliger en met minder schades te rijden. Dat is Slim rijden.

Slim rijden: het draait om data en om mensen

Gegevens uit allerlei slimme systemen sturen onze sector vooruit. Maar het échte werk in transport draait om mensen. Die elkaar weten te vinden en u helpen om morgen iets nog beter te doen dan vandaag. Daarom kunt u altijd terecht bij onze preventie- en risicoadviseurs. Voor een frisse blik op alle informatie die u in huis heeft. Om eruit te halen wat erin zit en met concrete verbeteringen te komen die brandstof besparen en schade voorkomen. Dat levert u onderaan de streep al snel de grootste winst op. 

Wat is slim rijden?

TVM helpt u als ondernemer én chauffeur kort cyclisch verbeteren om schade te voorkomen en brandstof te besparen. Dit op basis van uw eigen systemen en data. TVM preventie- en risicoadviseurs voegen kennis en expertise toe en vertalen data naar bruikbare toepassingen en verbeteringen.

Slim rijden oplossingen

De informatie om slim te rijden is er. Heeft u bijvoorbeeld inzicht in uw indirecte kosten bij schades? Bekijk wat u kunt besparen met de Faalkostenmodule. En hoe zorgt u ervoor dat u met slimme en praktische adviezen schade voorkomt? Lees de Preventieadviezen, gebaseerd op jarenlange ervaring van onze experts. En kent u het innovatieve Bumper al? Met deze tool kunt u makkelijk digitaal schade melden en registreren. Maar er is meer. Op basis van data kunt u een bijdrage leveren aan de verkeersveiligheid op de Nederlandse wegen.
Inzicht verkrijgen en toepassen, dat is waar de winst valt te behalen. Dat levert onderaan de streep het meest op. 

Slim rijden? Dat doen we samen. Voor een gezonde toekomst van onze sector. Wilt u ook weten wat slim rijden voor uw onderneming kan betekenen?

Maak een afspraak