Online risico-analyse

Met deze analyse is een vragenlijst om een goed eerste beeld te krijgen van de huidige situatie binnen uw bedrijf en organisatie. Vanuit deze ingevulde vragenlijst komt de P&R expert met tips rondom het beperken en in controle brengen van relevante risico’s. Dit kan zijn op het gebied van personeel, maar ook op beveiliging en lading.

Wat is een risicoanalyse?

Een risicoanalyse laat in één oogopslag zien waar verbeterpunten zijn te behalen op uw specifieke risicogebieden: zoals veiligheid op uw terrein, veiligheid in uw loods/magazijn, veiligheid op het gebied van laden en lossen etc.  Inzicht in uw risico’s betekent in control zijn en biedt u de mogelijkheid om gerichte stappen te ondernemen en daarmee effectief schade’s te voorkomen of te verminderen. Dit verbetert niet alleen de continuiteit en veiligheidscultuur binnen uw onderneming, maar is óók nog eens goed nieuws voor uw rendement!

Doel

Eerste beeldvorming van de risico’s in kaart brengen, om vervolgens samen een een Plan van Aanpak te maken voor de uitspringende onderwerpen en behoeften.