Nieuws & actualiteit

Hieronder vindt u een overzicht van het laatste nieuws en persberichten op het gebied van logistiek, transport, scheepvaart, preventie, verzekeringen en TVM.

kantoor | tvm verzekeringen

Wees alert en vermijd schoolroutes

22 aug 2022
De eerste scholen zijn weer begonnen. Bij de start van het nieuwe schooljaar vallen jaarlijks fors meer verkeersslachtoffers onder kinderen. Wees de komende weken extra alert in het verkeer. Bekijk hier de veiligheidstips.

Emissievrije voertuigen in shortlease?

31 jan 2022
Laagdrempelig kennismaken met emissievrije voertuigen kan helpen inzicht te krijgen. TVM onderzoekt samen met Hytruck Consult & Partners of het aanbieden van een shortlease een bijdrage kan leveren. Wilt u onze vragen beantwoorden?

Hoe verzeker je zero-emissie voertuigen?

22 dec 2021
Hoe verzeker je zero-emissie voertuigen? Accountmanager Wijnand Harskamp beantwoordt vanuit zijn expertise vijf vragen.
Wijnand Harskamp TVM-accountmanager

Dag van de Vrachtwagenchauffeur

9 dec 2021
Vandaag is het de Dag van de Vrachtwagenchauffeur! We vinden het erg belangrijk om het vak en de vrachtwagenchauffeurs op een goede en positieve manier uit te dragen. Samen met vrachtwagenchauffeurs hebben we een Spotify-playlist samengesteld met favoriete muziek voor onderweg. Beluister de playlist hier! 

Wees extra alert tijdens donkere dagen

8 dec 2021
Tijdens de donkere maanden van het jaar bent u misschien extra druk om de vrachten en pakketten op tijd op de plaats van de bestemming te krijgen. Wij ontvangen in deze hectische periode dan ook weer meer meldingen over diefstal, pogingen tot diefstal en vandalisme. Wees dus extra alert als transportondernemer, planning en chauffeur. Zeker bij waardevolle/diefstalgevoelige lading en terreinen. Lees de tips om dit te voorkomen.