Nieuws & actualiteit

Hieronder vindt u een overzicht van het laatste nieuws en persberichten op het gebied van logistiek, transport, scheepvaart, preventie, verzekeringen en TVM.

kantoor | tvm verzekeringen

Hoe zero-emissie voertuigen verzekeren

22 dec 2021
Hoe verzeker je zero-emissie voertuigen? Accountmanager Wijnand Harskamp beantwoordt vanuit zijn expertise vijf vragen.
Wijnand Harskamp TVM-accountmanager

Dag van de Vrachtwagenchauffeur

9 dec 2021
Vandaag is het de Dag van de Vrachtwagenchauffeur! We vinden het erg belangrijk om het vak en de vrachtwagenchauffeurs op een goede en positieve manier uit te dragen. Samen met vrachtwagenchauffeurs hebben we een Spotify-playlist samengesteld met favoriete muziek voor onderweg. Beluister de playlist hier! 

Wees extra alert tijdens donkere dagen

8 dec 2021
Tijdens de donkere maanden van het jaar bent u misschien extra druk om de vrachten en pakketten op tijd op de plaats van de bestemming te krijgen. Wij ontvangen in deze hectische periode dan ook weer meer meldingen over diefstal, pogingen tot diefstal en vandalisme. Wees dus extra alert als transportondernemer, planning en chauffeur. Zeker bij waardevolle/diefstalgevoelige lading en terreinen. Lees de tips om dit te voorkomen.

Faillissement aangevraagd voor verzekeraar City Insurance

26 okt 2021
Maakt u gebruik van Roemeense charters? Wees dan extra alert op de verzekering van deze charters. De toezichthouder van deze Roemeense verzekeraar SAR City Insurance S.A. (‘City Insurance’) heeft de verzekeringsvergunning afgenomen en is een faillissementsprocedure gestart. City Insurance verzekerde vooral Roemeense transporteurs. Uw Roemeense charters kunnen bij City Insurance verzekerd zijn (geweest) en daardoor nu onverzekerd of minder goed verzekerd rondrijden. Lees verder hoe wij u daarbij kunnen helpen.

NK Veiligste Chauffeur weer van start

2 mei 2021
Wie is de veiligste vrachtwagenchauffeur van Nederland? De zoektocht is begonnen! Vrachtwagenchauffeurs kunnen zich vanaf vandaag inschrijven voor de competitie en meteen online aan de slag. De finale van het NK Veiligste Chauffeur vindt plaats op zaterdag 25 september op het TT Circuit in Assen.