Maak dromen waar met de TVM foundation

Een aanvraag indienen bij de TVM foundation is mogelijk voor leden, medewerkers van leden en medewerkers van de TVM groep.

woensdag 24 februari 2016

Organiseert uw dorp een activiteit voor ernstig zieke kinderen? Wil de manege graag zadels voor gehandicapte kinderen? Is het dorpshuis aan renovatie toe? Vraag een donatie aan en wie weet krijgt u geld om uw plan uit te voeren.

Dromen in vervulling

‘We stellen jaarlijks een deel van de winst beschikbaar om verenigingen en stichtingen een mogelijkheid te geven om hun dromen in vervulling te laten gaan’, vertelt Joop Atsma, voorzitter van de TVM foundation. ‘De aanvragen moeten gericht zijn op het verbeteren van het maatschappelijke, sociale of culturele leven. TVM foundation is opgericht in 2012 vanuit de coöperatieve gedachte van TVM. De coöperatie betekent voor TVM dat de verzekeraar betrokken is bij onze klanten en medewerkers. TVM wil graag iets terug geven aan leden en medewerkers voor een betere leefomgeving en dat maakt de TVM foundation mogelijk.’

Een onvergetelijk moment

‘Een blij gezicht vergeet je niet snel. Een stichting diende een aanvraag in voor de aanschaf van zadels voor paarden zodat mensen met een beperking, handicap of chronische aandoening kunnen paardrijden. De aanvraag is gehonoreerd en de stichting kon niet alleen hun eigen droom verwerkelijken maar ook die van vele anderen. Het moment dat de kinderen in het zadel worden geholpen, beginnen ze te stralen. Dit is een manier om te kunnen bewegen. Een onvergetelijk moment’, aldus Joop Atsma.

Enkele voorbeelden van projecten die een donatie van de TVM foundation hebben ontvangen, zijn:

  • renovatie van een dorpshuis;
  • aanschaf duofiets om in te zetten bij revalidatie van ouderen;
  • aanschaf van portofoons om vermiste personen op te sporen;
  • renovatie van een bostheater.

Aanvragen

Heeft u een goed plan en wilt u hiervoor een donatie aanvragen, of kent u iemand met een goed idee? Misschien komt het in aanmerking voor een donatie. Op www.tvmfoundation.nl vindt u de voorwaarden en het aanvraagformulier. Wij ontvangen uw aanvraag graag voor 30 april a.s.

Meer informatie

Heeft u nog vragen en wilt u meer weten over de TVM foundation? Ga dan naar www.tvmfoundation.nl of neem contact op met het secretariaat van de TVM foundation via (0528) 29 23 95 of cooperatie@tvm.nl.

Bestuur TVM foundation

Joop Atsma
Dirk Jan Klein Essink
Jan Boudesteijn
Nico Stam
Annetta de Vries-Tabak