Menu

Diamant, Goud, Zilver of Brons?

Heeft u uw chauffeurs al een e-mail gestuurd met de link naar het online inschrijfformulier?

woensdag 26 april 2017

Begin maart heeft u van ons een tweetal brieven ontvangen met hierin uw gebruikersnaam en wachtwoord voor de online omgeving van Ridders van de Weg. Deze applicatie is nieuw dit jaar. Het is een handig hulpmiddel waarin u uw deelname registreert, uw chauffeurs uitnodigt om zich in te schrijven voor Ridders van de Weg en uw chauffeurs voordraagt. Zo staat er heel handig een e-mailbericht voor u klaar waarmee u uw chauffeurs kunt uitnodigen om zich in te schrijven. De e-mail wordt automatisch vanuit uw eigen e-mailaccount samengesteld en bevat een link naar het online inschrijfformulier. Natuurlijk is de tekst van de e-mail naar eigen wens aan te passen. Zo kunt u uw chauffeurs snel en eenvoudig enthousiast maken voor Ridders van de Weg.

Nieuwe werkwijze 

De werkwijze voor het inschrijven van uw chauffeurs of - als u zelf rijdt - uzelf is anders dan voorgaande jaren. Tot nu toe kon u altijd zelf uw chauffeurs aanmelden voor Ridders van de Weg. Door de aangescherpte privacyregels vanuit de Wet bescherming persoonsgegevens moeten de chauffeurs nu zelf eerst toestemming geven. Ze schrijven zichzelf in voor het ‘Ridderschap’ door een online inschrijfformulier in te vullen en geven hiermee toestemming aan TVM verzekeringen om hun schadegegevens te controleren. Zonder deze toestemming kunnen ze helaas niet deelnemen aan Ridders van de Weg. De aangeleverde gegevens van de chauffeurs worden alleen gebruikt voor Ridders van de Weg en niet voor andere (commerciële) doeleinden.

Wij bellen u binnenkort 

Een nieuwe werkwijze is soms lastig. Misschien weet u uw weg niet te vinden in de applicatie? Of bent u zich niet bewust van de verandering? Misschien bent u uw wachtwoord vergeten? Of is het u gewoonweg ontschoten? Wij bellen u binnenkort om eventuele vragen over Ridders van de Weg te beantwoorden of u te helpen met de stappen in de applicatie. U kunt natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen als u niet op ons telefoontje wilt wachten. U bereikt ons via riddersvandeweg@tvm.nl. Of bel met Jenny Bogers: +31 (0)528 29 23 59.

Ga ook voor Diamant, Goud, Zilver of Brons!

Ridders van de Weg: een titel die staat voor veilig, professioneel en schadevrij rijden. Voor 3, 5, 10 of 20 jaar aaneengesloten schadevrij rijden kennen we de titel Bronzen, Zilveren, Gouden of Diamanten Ridder van de Weg toe. U doet toch ook mee?