Overslaan en naar de inhoud gaan

Onze dienstverlening

Samen werken, samen meedenken, samen sterker zijn. Samen een team vormen. TVM verzekeringen wil betrokken zijn bij haar relaties. Dat was bij de oprichting al heel belangrijk. Betrokken transportondernemers besloten toen tot de oprichting van een eigen onderlinge verzekeraar. Dat was in die tijd hard nodig omdat andere verzekeraars de transportsector links lieten liggen. TVM is uitgegroeid tot een internationale transportverzekeraar. Met verzekeringsoplossingen voor transport over de weg, over het water en voor wagenparken.

TVM verzekeringen | dienstverlening

Onze dienstenwijzer en algemene voorwaarden financiële dienstverlening

TVM verzekeringen is een financiële dienstverlener met een breed aanbod van diensten en producten. TVM intermediair bemiddelt in financiële producten en diensten van andere aanbieders, voor risico's die TVM verzekeringen niet zelf verzekert.

De werkwijze en uitleg van de dienstverlening van de hele TVM groep kunt u lezen in de 'TVM dienstenwijzer en algemene voorwaarden financiële dienstverlening'.

Vergelijkingskaart 

Financiële dienstverleners zijn verplicht om bij bepaalde (verzekerings)producten het standaard vergelijkingskaart aan een klant te geven. Bijvoorbeeld bij een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). In de vergelijkingskaart leest u wat de dienstverlening van TVM inhoudt en wat de kosten hiervoor zijn. De leeswijzer vergelijkingskaart legt uit hoe u de vergelijkingskaart moet lezen en hoe u deze kunt gebruiken. 

Standaard document 

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft het een standaard vergelijkingskaart ontwikkeld. TVM heeft die gegevens ingevuld die op TVM van toepassing zijn. Doordat alle financiële dienstverleners dit standaard document gebruiken, kunt u eenvoudig de dienstverlening van de dienstverleners met elkaar vergelijken. Bekijk de vergelijkingskaart.