Overslaan en naar de inhoud gaan

Dienstverlening Schadetax

Schadetax behartigt de belangen van het slachtoffers van ongevallen waarbij letselschade is opgelopen. Dit doen wij op een actieve, voortvarende en betrokken wijze.

Wie is Schadetax

Schadetax is gespecialiseerd op het gebied van letselschaderegeling voor slachtoffers van verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, medische missers, sport- en spelongevallen en pleziervaartongevallen. Wij bieden professionele en deskundige bijstand en zorgen voor adequate oplossingen in letselschadezaken.

De dienstverlening bestaat kort gezegd uit het vaststellen van de aansprakelijkheid en het in kaart brengen van de gevolgen van een letselschade. Vervolgens verhalen we deze gevolgen, in financiële zin of in natura, op de schuldige partij. Schadetax beschikt hiervoor over een grote expertise op medisch, arbeidsdeskundig, juridisch en actuarieel gebied.

Schadetax behartigt de belangen van het slachtoffer op een actieve, voortvarende en betrokken wijze. Daarbij staan onze kernwaarden empathie met en respect voor het slachtoffer centraal. De gevolgen van een letselschade grijpen namelijk diep in op het leven van het slachtoffer en zijn naaste omgeving. Om in een letselschade een bevredigende oplossing te kunnen bereiken, moeten onze deskundige medewerkers dan ook over goede sociale vaardigheden beschikken.

NKL gecertificeerd
No cure, no pay

Voor wie is Schadetax

Gedragscode Behandeling Letselschade

Schadetax N.V. hanteert de Gedragscode Behandeling Letselschade ondertekend. Kijk voor meer informatie over de gedragscode en over afhandeling van letselschade op www.deletselschaderaad.nl en www.verzekeraars.nl.