Overslaan en naar de inhoud gaan

Letselschade melden bij Schadetax

Heeft u letsel opgelopen als gevolg van een ongeval? Het is belangrijk dat u zich kunt concentreren op uw herstel. De letselschaderegelaar van Schadetax behartigt úw belangen. Neem in ieder geval zo spoedig mogelijk contact op met onze schadespecialisten. Online kunt u uw letselschade melden via dit schademeldformulier.

Hoe meldt u letselschade?

We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 17.15 uur. U kunt ons ook mailen of online de letselschade melden. Stuur een e-mail met uw contactgegevens en vermeld in de onderwerpregel dat het om een schademelding gaat. Wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Online letselschade melden

Uw letselschade melden kan ook via het online schademeldingsformulier. Nadat u dit formulier heeft ingevuld en verstuurd nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Online melden

Schade melden via Europees Schadeformulier

Bent u betrokken geweest bij een verkeersongeval en heeft u samen met de andere partij de voorkant van het Europees Schadeformulier ingevuld?

  1. Let er dan op dat u rubriek 3 ‘gewonden’ aankruist.
  2. Onderteken het formulier en laat de andere partij dit ook doen.
  3. Vul zelf de achterkant van het formulier in.
  4. Mail het ingevulde formulier (voor- en achterkant) naar info@schadetax.nl of verstuur het formulier per post naar Schadetax NV, Antwoordnummer 70, 7900 VB Hoogeveen.

Europees Schadeformulier downloaden (PDF)

Naast het versturen van het Europees Schadeformulier is het belangrijk dat u, wanneer dit mogelijk is, uw letselschade telefonisch meldt via (0528) 292 288.