Transportondernemers pakket

Het Transportondernemers pakket. Een uniek verzekeringspakket voor eigen rijders en kleinere transportondernemers.

Uw pakketkorting kan oplopen tot maar liefst 10%!

Vraag een offerte aan

Transportondernemers pakket

Stel, uw vrachtwagen loopt een flinke deuk op. Of een lading wordt gestolen. Met het Transportondernemers pakket dekt u zulke risico's eenvoudig af. Bij tegenslag bent u zo weer onderweg.

Het pakket is speciaal samengesteld voor eigen rijders en kleinere transportondernemers (met maximaal 5 vrachtauto's). U kiest zelf de verzekeringen die u nodig heeft. Het resultaat: een pakket op maat tegen een lage premie.

Vrachtautoverzekering

Beperk de financiële gevolgen van schade aan uw vrachtauto's of schade bij de andere partij met de TVM vrachtautoverzekering.

Transportaansprakelijkheid

De aansprakelijkheidsverzekering die speciaal is afgestemd op de transportbranche.

Container-/traileraansprakelijkheid

Als u opleggers, aanhangwagens of containers huurt of leent, is de Container-/ traileraansprakelijkheidsverzekering onmisbaar bij eventuele schade aan dit gehuurde materiaal.

Bedrijfsaansprakelijkheid

Schade die u of een medewerker aan derden veroorzaakt - tijdens werkzaamheden -kan grote financiële gevolgen hebben. Die verzekert u met een goede aansprakelijkheidsverzekering.

Bedrijfsrechtsbijstand

De rechtsbijstandverzekering biedt uitkomst wanneer u in een juridisch conflict komt met uw opdrachtgever, een medewerker of een andere partij.

Korting

Naast onze vrachtautoverzekering kunt u ook nog verzekeringen kiezen die specifiek zijn voor uw bedrijf. U profiteert dan ook van een korting op de extra verzekeringen die u afsluit.

Bij het Transportondernemers pakket geldt: hoe meer verzekeringen, hoe meer korting u krijgt op het totale pakket.

Vraag een offerte aan

Doe de polischeck

Als eigen rijder heeft u natuurlijk de nodige verzekeringen afgesloten. Maar passen deze nog wel bij uw huidige situatie? En zijn ze up-to-date? Doe vrijblijvend de polis check.

Doe de polischeck

7,8

Dit vinden klanten van TVM verzekeringen

90% van de klanten beveelt TVM verzekeringen aan.

Meer weten over deze verzekering
Meer weten over dit pakket
  • Pakket op maat
  • No-claimkorting tot 75%
  • Pakketkorting oplopend tot 10%
  • Mogelijkheid voor nieuwwaarderegeling

TVM verzekeringen gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.