Overslaan en naar de inhoud gaan

TVM Awards

De primaire doelstelling van de TVM Awards is om meer bewustwording te creëren – onder alle weggebruikers – voor veilig rijgedrag. Daarnaast willen TVM en de partners een positieve bijdrage leveren aan het vak van beroepschauffeur en aan het imago van de sector logistiek en transport.

TVM Awards veilig rijden | TVM verzekeringen

De partners van TVM Awards

De TVM Awards is de naam van een maatschappelijk initiatief ter verbetering van transport- en verkeersveiligheid van TVM verzekeringen en een selecte groep betrokken partners. De partners zijn: Volvo Trucks Nederland, Van Eijck Groep, Continental Benelux, Veilig Verkeer Nederland, Sectorinstituut Transport en Logistiek, Bumper, JobTrans en ANWB. 

De categorieën

Onder de TVM Awards vallen deze prijzen:

  • NK Veiligste Chauffeur 
  • TVM Award Ridder
  • NK Veiligste Chauffeur junior
  • Veilig Transport 

  • MVO 
  • Innovatie
  • Duurzaamheid

Wilt u ook meedoen?

Meld u hier aan

Op www.tvmawards.nl vindt u alle informatie over de TVM Awards. 

Hélène Hendriks ambassadrice

TV-persoonlijkheid Hélène Hendriks is al vanaf het begin als ambassadrice aan de TVM Awards verbonden. Zij zal tijdens de finales aanwezig zijn waar ze presenteert en de prijzen uitreikt. 

Blijf op de hoogte

7 mei 2024

Zoektocht naar veiligste vrachtwagenchauffeur van Nederland van start

Het NK Veiligste Chauffeur 2024 is op 7 mei officieel begonnen. Vrachtwagenchauffeurs kunnen zich inschrijven voor de competitie en meteen online aan de slag. Tijdens het NK Veiligste Chauffeur nemen vrachtwagenchauffeurs het op verschillende manieren tegen elkaar op.

 

1 okt 2023

TVM Awards 2023 uitgereikt  

Naast de NK Veiligste Chauffeur werden er 7 andere TVM Awards uitgereikt aan een beroepschauffeur (Ridder), BBL-student chauffeur wegvervoer (NK Veiligste Chauffeur Junior) en transportondernemingen. De TVM Award Veilig Transport, MVO, Innovatie, Prestatie in de sector en Duurzaamheid zijn prijzen waar naast een jury ook het publiek haar stem kon laten gelden.   

1 okt 2023

Jelger Miedema Winnaar NK Veiligste Chauffeur 2023 

Vrachtwagenchauffeur Jelger Miedema uit Kreileroord is de winnaar geworden van het NK Veiligste Chauffeur 2023. Op het TT Circuit in Assen was Miedema zaterdag de sterkste van alle 16 finalisten. Richard Pieters en Rob van der Hoek legden beslag op de tweede en de derde plaats.  

19 sep 2023

Hélène Hendriks nog 2 jaar ambassadrice van TVM Awards

Here we go! Hélène Hendriks verlengt haar contract en blijft nog 2 jaar ambassadrice van de TVM Awards. Hendriks is al sinds 2019 verbonden aan de TVM Awards.

11 sep 2023

De halve finales van het NK Veiligste Chauffeur 2023

Op 8 en 9 september vonden de halve finales van het NK Veiligste Chauffeur 2023 plaats in Nijkerk. 42 vrachtwagenchauffeurs legden in tropische temperaturen diverse uitdagende oefeningen af. Lees meer over deze dag.

Hélène Hendriks krijgt vrachtwagenrijles

Op 3 mei startte de campagne voor de TVM Awards en het NK Veiligste Chauffeur 2021. De primaire doelstelling van TVM en betrokken partners is om meer bewustwording te creëren voor veilig rijgedrag en daarnaast om het beroep van vrachtwagenchauffeur op een positieve manier uit te dragen. Onder andere door te laten zien dat het ook écht een vak is. Hélène Hendriks, ambassadrice van de TVM Awards, nam daarom een vrachtwagenrijles bij Kreeft Opleidingen in Hoogeveen. RTL Transportwereld was erbij.