Menu

Afstudeeropdracht Applicatieontwikkeling – en beheer

Wij streven er naar een autoriteit te zijn op het gebied van risicomanagement, preventie en transportveiligheid. Dit doen wij vanuit onze coöperatieve betrokkenheid en oog voor sociaaleconomische en technische ontwikkelingen. De afdeling informatievoorziening (IV) is volop in beweging. We werken aan grote IT projecten en we streven continu naar een hogere mate van Agile werken. Rondom big data gaan we onze ambities de komende tijd waarmaken

De afdeling Applicatieontwikkeling en -beheer binnen IV is verantwoordelijk voor het realiseren van het doelapplicatielandschap voor TVM en haar klanten. Binnen de afdeling Applicatieontwikkeling -en beheer hebben en bieden we de mogelijkheid bieden om een afstudeeropdracht te doen:

Help jij ons om beter te worden?

  • De opdracht betreft het opstellen van een roadmap op het gebied van klantcommunicatie ten behoeve van TVM en haar klanten.
  • De roadmap heeft betrekking op alle vormen van klantcommunicatie tussen TVM en de klanten. Te denken valt daarbij natuurlijk aan call center/telefonie, maar ook email, social media, chat en videobellen.
  • Het bepalen van de meest optimale integratie van de verschillende kanalen ten behoeve van de klantcommunicatie en het hebben van een 360-graden beeld van de klant ter ondersteuning daarvan.

De afstudeeropdracht omvat:

  • Het inventariseren en vaststellen van de functionele en technische requirements die verschillende afdelingen binnen TVM stellen aan klantcommunicatie. Deze afdelingen houden zich bezig met de ondersteuning van klantvragen, de ondersteuning van de verkoop, maar ook de ondersteuning bij pech onder weg.
  • Het afzetten de requirements tegen de mogelijkheden die het huidige IT landschap biedt.
  • Het inventariseren van de Soll situatie: welke nieuwe ontwikkelingen zijn er in de markt en welke daarvan bruikbaar voor TVM.
  • Het opstellen van de roadmap voor de klantcommunicatie en het afstemmen daarvan met de stakeholders binnen TVM.

Wat bieden wij?

We bieden je een uitdagende (stage) opdracht bij een ambitieuze werkgever die volop in ontwikkeling is. Je krijgt de ruimte om deze stage tot een persoonlijk succes te maken. Je werkt op een eigen werkplek, waarbij je bent voorzien van alle kantoorfaciliteiten. Uiteraard ontvang je bij TVM een stagevergoeding. Een HBO stagiair ontvangt € 350,00 per maand. Wil je meer weten over deze stage? Bel dan met Hans Oosting, manager Applicatieontwikkeling en -beheer, (telefoonnummer 06-51255487).

Voor vragen over de procedure of gebruik van het digitale sollicitatieformulier kun je contact opnemen met Laura Reichgelt (telefoonnummer 06-54953232)of Leslie Atalay (telefoonnummer 06-46179521)

Enthousiast geworden? Solliciteer direct!

Solliciteren