Stage Verzuimmanagement

Op de afdeling Verzuimmanagement is er vanaf februari 2020 plek voor een onderzoekstage of afstudeerstage.

  • Ben jij een 4e jaar HBO Bedrijfskunde student?
  • Ben jij leergierig en communicatief sterk?
  • Heb jij affiniteit met het optimaliseren van processen?
  • Kun jij efficiëntie, kwaliteit en klanttevredenheid met elkaar verbinden?

Wat is jouw bijdrage in het team?

Er zijn meerdere projectopdrachten beschikbaar die we graag in afstemming met jou gaan vormgeven. Zo zien wij in ieder geval mogelijkheid op het gebied van:

  • In kaart brengen van de huidige werkprotocollen en werkprocessen
  • Advies geven over verbeteren van werkprotocollen en werkprocessen en het efficiënter werken

Waar kom je te werken?

Binnen de afdeling verzuimmanagement helpen wij onze klanten bij het beheersen van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid en adviseren klanten proactief om verzuim te voorkomen. We voeren een strakke regie over het proces van verzuim en re-integratie voor onze klanten. We bepalen, bewaken, regisseren en ondersteunen het gehele proces van verzuim, inclusief het contact tussen de betrokken partijen.

Wat bieden wij?

TVM biedt een uitdagende stageplaats bij een ambitieuze werkgever die volop in ontwikkeling is. Je krijgt de ruimte om deze stage tot een persoonlijk succes te maken. Je werkt op een eigen werkplek, waarbij je bent voorzien van alle kantoorfaciliteiten. Uiteraard ontvang je bij TVM een stagevergoeding. Een HBO/WO stagiair ontvangt € 350,- per maand. Dit geldt ook voor afstudeerders.

Interesse?

Mocht je toch nog meer willen weten over deze stage voordat jij je sollicitatie indient? Anne Grooten, manager verzuimmanagement, vertelt je er graag meer over. Je kunt hem bereiken via het algemene telefoonnummer van TVM: (0528) 29 29 99.
Voor vragen over de procedure of gebruik van het digitale sollicitatieformulier kun je contact opnemen met Laura Reichgelt (telefoonnummer 06 54 95 32 32) of Leslie Atalay (telefoonnummer
06 46 17 95 21).

Enthousiast geworden? Solliciteer direct!

Solliciteren