Stage Schade Materieel Buitenland

Voor de afdeling Schade Materieel Buitenland is er vanaf februari 2020 plek voor een afstudeerstage of meewerk-/onderzoekstage.

  • Ben jij een HBO Commerciële Economie of Bedrijfskunde student?
  • Heb jij affiniteit met schadebehandeling?
  • Beschik je over uitgebreide talenkennis en heb je interesse in buitenlandse wetten en omgangsvormen?
  • Ben jij leergierig, klant en resultaatgericht?

Wat is jouw bijdrage in het team?

  • Meewerken in het schadeproces schade behandeling buitenland
  • Meehelpen met het opstellen van het schadeproces en hier instructies aankoppelen aangevuld met KPI’s

Er zijn meerdere projectopdrachten beschikbaar die we graag in afstemming met jou gaan vormgeven. Zo zien wij in ieder geval mogelijkheid op het gebied van:

  • Het opstellen van een kosten-baten analyse van langlopende schadedossiers met een internationaal karakter, het ontdekken van variabelen die bepalend zijn voor de uitslag van een procedure in het buitenland

Waar kom je te werken?

Binnen het team Buitenland worden materiële (verkeer)schaden op basis van de Groene Kaart overeenkomst of de 4e WAM richtlijn behandeld. Er worden zowel schades voor Nederlandse als voor buitenlandse verzekerden afgewikkeld. TVM beschikt hiervoor over een internationaal netwerk van correspondenten, schaderegeling bureaus en makelaars. Polisvoorwaarden, toepasselijke wet- en regelgeving en in het vakgebied geldende richtlijnen en procedures vormen het kader waarbinnen de schadebehandeling plaats vindt. Het team bestaat uit 8 medewerkers. Er is een informele en open sfeer op de afdeling. Klant- en resultaatgericht werken zijn de sleutelwoorden.

Wat bieden wij?

TVM biedt een uitdagende stageplaats bij een ambitieuze werkgever die volop in ontwikkeling is. Je krijgt de ruimte om deze stage tot een persoonlijk succes te maken. Je werkt op een eigen werkplek, waarbij je bent voorzien van alle kantoorfaciliteiten. Uiteraard ontvang je bij TVM een stagevergoeding. Een HBO/WO stagiair ontvangt € 350,- per maand. Dit geldt ook voor afstudeerders.

Interesse?

Mocht je toch nog meer willen weten over deze stage voordat jij je sollicitatie indient? Maurice Meijer, manager schade materieel buitenland, vertelt je er graag meer over. Je kunt hem bereiken via het algemene telefoonnummer van TVM: (0528) 29 29 99.
Voor vragen over de procedure of gebruik van het digitale sollicitatieformulier kun je contact opnemen met Laura Reichgelt (telefoonnummer 06 54 95 32 32) of Leslie Atalay (telefoonnummer
06 46 17 95 21).

Enthousiast geworden? Solliciteer direct!

Solliciteren