Stage Human Resources

Op onze HR-afdeling is er vanaf februari 2020 plek voor een stagiair.

  • Ben jij een 3e jaar HBO Human Resources Management student?
  • Ben jij leergierig en communicatief sterk?
  • Beschik je over een proactieve houding?

Wat is jouw bijdrage in het team?

  • Verwerken van personeelsmutaties en bijhouden van de personeelsadministratie
  • Beantwoorden van vragen op het gebied van arbeidsvoorwaarden en bedrijfsregelingen
  • (Administratieve) ondersteuning bij werving en selectie en verzuimbegeleiding
  • Opstellen van een HR manual/handboek voor leidinggevenden (onderzoeksopdracht)

Waar kom je te werken?

De afdeling HR is verantwoordelijk voor de dienstverlening aan de organisatie op het gebied van in-, door- en uitstroom. Daarnaast levert de afdeling HR gevraagd en ongevraagd advies op het gebied van arbeidsinhoud, arbeidsvoorwaarden, arbeidsomstandigheden en arbeidsverhoudingen. De afdeling is tevens verantwoordelijk voor het voldoen aan (sociale) wet- en regelgeving en het voeren van een adequate personeelsadministratie. Ons HR team bestaat uit 4 HR medewerkers, 4 HR adviseurs, een opleidingsadviseur, een mobiliteitsadviseur en een manager HR. We zijn een jong team en werken met veel energie aan onze doelstellingen.

Wat bieden wij?

TVM biedt een uitdagende stageplaats bij een ambitieuze werkgever die volop in ontwikkeling is. Je krijgt de ruimte om deze stage tot een persoonlijk succes te maken. Je werkt op een eigen werkplek, waarbij je bent voorzien van alle kantoorfaciliteiten. Uiteraard ontvang je bij TVM een stagevergoeding. Een MBO stagiair ontvangt € 250,- per maand en een HBO/WO stagiair € 350,- per maand. Dit geldt ook voor afstudeerders.

Interesse?

Mocht je toch nog meer willen weten over deze stage voordat jij je sollicitatie indient? Monique Stoop, Manager HR, vertelt je er graag meer over. Je kunt haar bereiken via het algemene telefoonnummer van TVM: (0528) 29 29 99.

Solliciteren kan tot 2 december 2019.

Voor vragen over de procedure of gebruik van het digitale sollicitatieformulier kun je contact opnemen met Laura Reichgelt (telefoonnummer 06 54 95 32 32) of Leslie Atalay (telefoonnummer
06 46 17 95 21).

Enthousiast geworden? Solliciteer direct!

Solliciteren