Stage Financiële administratie

Op de afdeling Accounting en Reporting is er vanaf februari 2020 plek voor een meewerkstage en/of onderzoeksopdracht voor de Financiële administratie.

  • Ben jij een HBO Accountancy, Bedrijfskunde of Finance & Control student?
  • Werk je accuraat en gemakkelijk met informatiesystemen?
  • Ben jij leergierig en heb je affiniteit met administratieve werkzaamheden?
  • Beschik je over een proactieve houding?

Wat is jouw bijdrage in het team?

De meewerkstage heeft onder andere de volgende inhoud:

  • Verwerken van bank, kas en crediteurenadministratie
  • Kennismaken met een werkomgeving op een afdeling Accounting en Reporting

Wanneer je opzoek bent naar een afstudeer- of onderzoekopdracht. Er zijn meerdere projectopdrachten beschikbaar die we graag in afstemming met jou gaan vormgeven. Zo zien wij in ieder geval mogelijkheid op het gebied van:

  • Afstudeer- of onderzoeksopdracht is een probleemanalyse en sluitende opzet ‘tussenpersonen administratie’ opstellen. Zo onderzoek je de relaties met verzekeringskantoren die namens of voor TVM polissen afsluiten

Waar kom je te werken?

Financiën en Organisatie binnen TVM draagt zorg voor betrouwbare, relevante en tijdige (stuur)informatie, het adviseren over bijsturingsmogelijkheden en het bewaken van de financiële gezondheid van TVM. De afdeling accounting en reporting bestaat naast de manager uit 15 werknemers (financieel medewerkers, debiteurenbeheerders en administrateurs).

Wat bieden wij?

TVM biedt een uitdagende stageplaats bij een ambitieuze werkgever die volop in ontwikkeling is. Je krijgt de ruimte om deze stage tot een persoonlijk succes te maken. Je werkt op een eigen werkplek, waarbij je bent voorzien van alle kantoorfaciliteiten. Uiteraard ontvang je bij TVM een stagevergoeding. Een HBO/WO stagiair ontvangt € 350,- per maand. Dit geldt ook voor afstudeerders.

Interesse?

Mocht je toch nog meer willen weten over deze stage voordat jij je sollicitatie indient? Simon Kruizinga, senior administrateur, vertelt je er graag meer over. Je kunt hem bereiken via het algemene telefoonnummer van TVM: (0528) 29 29 99.
Voor vragen over de procedure of gebruik van het digitale sollicitatieformulier kun je contact opnemen met Laura Reichgelt (telefoonnummer 06 54 95 32 32) of Leslie Atalay (telefoonnummer
06 46 17 95 21).

Enthousiast geworden? Solliciteer direct!

Solliciteren