Stage Facility Management

Op de afdeling Facilitaire zaken is er vanaf februari 2020 plek voor een stagiair.

  • Ben jij een HBO Communicatie of Facility Management student?
  • Heb jij affiniteit met het combineren van Facility kennis en behoeften van interne klanten?
  • Ben jij servicegericht en onderzoekend?
  • Beschik je over een proactieve houding en projectvaardigheden?

Wat is jouw bijdrage in het team?

  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor het interne personeel. Zij kunnen terecht bij jou met een hulpvraag ten aanzien van facilitaire zaken. Dit kan een klacht, wens, informatieverzoek, bestelling of storing zijn
  • Daarnaast heb jij de volgende verantwoordelijkheden: verzorgen van vergader faciliteiten, verzorgen van inkomende en uitgaande post, gebouwbeheer, instellen van werkplekken en nog veel meer

Er zijn meerdere projectopdrachten beschikbaar die we graag in afstemming met jou gaan vormgeven. Zo zien wij in ieder geval mogelijkheid op het gebied van:

  • Een ‘facilitair onboarding programma’. Dus welke informatie rondom facilitaire zaken is relevant voor nieuwe medewerkers? Op welke wijze kan Facilitaire zaken zich voorstellen aan nieuwe medewerkers dat aansluit bij TVM, facilitaire zaken en de behoefte van nieuwe medewerkers?

Waar kom je te werken?

Binnen de afdeling Facilitaire zaken is een diversiteit aan aandachtsgebieden, van (technisch) gebouwbeheer tot het leveren van excellente service op het gebied van facilitaire zaken. Dit maakt de afdeling dynamisch, breed in de verantwoordelijkheid en daardoor uitdagend met als doel het verzorgen van een veilige, gezonde en prettige werkplek voor alle medewerkers en huurders van TVM. De afdeling bestaat uit 9 medewerkers (8 Fte).

Wat bieden wij?

TVM biedt een uitdagende stageplaats bij een ambitieuze werkgever die volop in ontwikkeling is. Je krijgt de ruimte om deze stage tot een persoonlijk succes te maken. Je werkt op een eigen werkplek, waarbij je bent voorzien van alle kantoorfaciliteiten. Uiteraard ontvang je bij TVM een stagevergoeding. Een HBO/WO stagiair ontvangt € 350,- per maand. Dit geldt ook voor afstudeerders.

Interesse?

Mocht je toch nog meer willen weten over deze stage voordat jij je sollicitatie indient? Ilse Molenaar, manager facilitaire zaken, vertelt je er graag meer over. Je kunt haar bereiken via het algemene telefoonnummer van TVM: (0528) 29 29 99.
Voor vragen over de procedure of gebruik van het digitale sollicitatieformulier kun je contact opnemen met Laura Reichgelt (telefoonnummer 06 54 95 32 32) of Leslie Atalay (telefoonnummer
06 46 17 95 21).

Enthousiast geworden? Solliciteer direct!

Solliciteren