Stagiair(e) Talent Sourcing

Ben jij een nieuwsgierige speurneus? Word je enthousiast van ingewikkelde puzzels? Wil jij veel verantwoordelijkheid en echt verschil kunnen maken? Kom dan bij TVM en ga de uitdaging aan als Stagiair(e) Talent Sourcing!  

Functieomschrijving 

Voor de afdeling Human Resource  zijn wij op zoek naar een enthousiaste en proactieve student die meer wil leren over het vak recruitment.  

Als Stagiar(e) Talent Sourcing begint het dat jij verantwoordelijk wordt voor het zoeken, werven en selecteren van interessante kandidaten via LinkedIn. Maar dat niet alleen, je speurt ook vacaturebanken af en weet snel waar jouw doelgroep te vinden is. Hierdoor heb je binnen no time voor jezelf een mooie lijst aan kandidaten samen weten te stellen die je kunt bespreken met de hiring manager. Telkens weer weet jij door jouw zoekkunsten de hiring managers te verrassen met de beste profielen. Want, je bent ook met de managers in contact en hebt hierin een adviserende rol.  

Doe je dit alleen? Natuurlijk niet. Je wordt gedurende je stage continu begeleid zodat je beslagen ten ijs komt. Hierdoor word je binnen TVM ook gezien als een volwaardige medewerker en doe je ervaring op waar je ook echt wat aan hebt! 

Even een greep uit jouw werkzaamheden als stagiair(e) talent sourcer: 

 1. Je ondersteunt het Recruitment team bij het aantrekken van talent en het bijhouden van onze talentpools
 2. Je gaat je netwerk uitbreiden door proactief kandidaten te benaderen via diverse kanalen zoals LinkedIn en onze tools
 3. Je ontwikkelt aansprekende vacatureteksten, verzamelt, screent en beoordeelt binnenkomende sollicitaties
 4. Het verrichten van ad hoc en administratieve werkzaamheden omtrent het wervingsproces zoals het vastleggen van contactmomenten met kandidaten hoort er ook bij
 5. Je schakelt met de hiring managers om informatie in te winnen of om die interessante kandidaat in te plannen voor een kennismakingsgesprek!

Meer weten over een stage bij TVM?

Lees hier het stageverhaal van Ruben Blokzijl. Hij loopt op dit moment stage bij de afdeling Accounting & Reporting en vertelt over zijn ervaringen.

Het HR team 

Je komt te werken binnen ons HR-team dat bestaat uit 13 collega’s, we zijn een gedreven. divers en enthousiast team. Met Margriet en Bas werk je nauw samen in het recruitment team. Jurjen is verantwoordelijk voor Compensations & Benefits, Bregje, Simone en Eva werken als HR business partners, Heidi is de HRD-er van het team en Marit, Damian, Cristha, Dyan en Linda werken op HR Services. Anne Karin is samen met het team eindverantwoordelijk voor HR bij TVM. Jij maakt ons team als stagiair(e) talent sourcing compleet! 

Zijn wij een match?  

Passie en ambitie om in onze transformerende wereld te leren wat recruitment betekent in een corporate organisatie. TVM is de verzekeraar die de klant en kandidaat centraal stelt! Daarnaast helpt het als je: 

 • Een tweede- of derdejaars HBO student bent met interesse in recruitment
 • Kunt werken zowel in teamverband als zelfstandig
 • Servicegericht bent maar wel houdt van aanpakken
 • Kunt omgaan met vertrouwelijke informatie
 • Een kritische en onderzoekende houding hebt
 • De wil hebt om je verder te ontwikkelen binnen het recruitment-werkveld

Over TVM verzekeringen  

De transportsector is volop in beweging, de ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op. TVM speelt daarin een sleutelrol als dé verzekeraar voor logistiek en transport, over weg en water.  

De missie van TVM; Onze klanten ontzorgen op hun weg naar continuïteit en veiligheid met (innovatieve) producten en diensten. En wij willen hen tot de veiligste vervoerders van Europa maken. Want TVM staat voor transportveiligheid

Iedere dag opnieuw doen we onze uiterste best om al onze ambitieuze doelstellingen waar te maken. We doen dat vanuit een bevlogen en warme werkomgeving. We zoeken mensen die initiatiefrijk zijn, beslissingen durven te nemen, gefocust zijn en resultaatgericht. 

Wat bieden wij?  

Wij bieden een zelfstandige, uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief in een professionele werksfeer. TVM kent uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en  mogelijkheden tot het volgen van vakgerichte trainingen. 

 • Een stageplek waar je veel kan leren op het gebied van HR / recruitment en waar we je de tijd en plek bieden om te werken aan je opdrachten voor school
 • Een gezellig team die samen met jou HR naar een hoger niveau wil tillen binnen de organisatie
 • De mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken
 • Een inwerkprogramma en goede begeleiding
 • Een goede stagevergoeding van €350 bruto per maand

Interesse?  

Ben je nieuwsgierig geworden, solliciteer dan direct. 

Solliciteer 

Wil je graag meer informatie over de stage? Bas van Scherpenzeel, Corporate Recruiter, vertelt je er graag meer over. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 06 81 36 70 24 of via bj.vanscherpenzeel@tvm.nl  

Procedure 

Lees op deze pagina wat je kan verwachten van de selectieprocedure bij TVM verzekeringen. Een (online) screening en het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Ook een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. 

Voor vragen over de procedure of gebruik van het digitale sollicitatieformulier kun je contact opnemen met de afdeling HR via telefoonnummer 0528-29 22 22.  

Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld, waarbij interne kandidaten van TVM voorrang hebben. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.