Menu

Opslag­aansprakelijkheid

Naast transport slaat u ook goederen voor uw klanten op. Een mooie extra dienstverlening, die ook extra aandacht nodig heeft in verband met de aansprakelijkheid.

Ik wil een verzekering op maat

U doet als transportbedrijf misschien wel meer dan alleen rijden voor uw opdrachtgever. U slaat bijvoorbeeld goederen op: warehousing. Dit brengt risico’s met zich mee, u bent namelijk verantwoordelijk voor de opgeslagen goederen. Met de Opslagaansprakelijkheidsverzekering van TVM dekt u de risico’s van warehousing af.

Als eigen rijder of als kleine transportonderneming heeft u misschien mider te maken met het opslaan van goederen. Als dat wel het geval is, maak dan een afspraak met onze adviseurs om een opslagaansprakelijkheidsverzekering op maat voor u te maken.

Als middelgroot transportbedrijf kunt u warehousing aan uw klanten aanbieden. U bent dan meer een logistieke dienstverlener dan alleen transportbedrijf. Ga met uw TVM adviseur in gesprek over de gevolgen van warehousing voor uw bedrijf. Dan weet u zeker dat u geen onnodig risico’s loopt.

Logistieke dienstverlening is een onderdeel van uw transportbedrijf. Een opslagaansprakelijkheisverzekering is voor u zeker van belang.

Voor grote transportondernemers met meer dan twintig vrachtwagens hebben wij een speciaal pakket samengesteld, het Logistieke dienstenpakket.

Bekijk hier het Logistieke dienstenpakket

Voordelen van de TVM opslagaansprakelijkheidsverzekering

Persoonlijk

Samen met u beoordelen wij de contracten die u met uw opdrachtgevers heeft. We checken op aansprakelijkheid en geven hier advies over. Natuurlijk zorgen wij voor een passende dekking.

Ruime dekking

De Opslagaansprakelijkheidsverzekering dekt:

  • de aansprakelijkheid voor schade aan de goederen
  • verlies
  • vermissing of diefstal
  • vertragingsschade

Maatwerk

Wij verzekeren uw opslag- en warehouseactiviteiten volgens de door u gehanteerde voorwaarden. Voorwaarden zoals TLN-PD, AVC, CMR, Fenex, Svc-PD en PDG-PD worden standaard meeverzekerd als er geen afwijkingen in deze voorwaarden zijn opgenomen.

Zijn er wel afwijkingen of hanteert u andere voorwaarden? Dan passen we de verzekering aan, aan uw situatie.

Bekijk voor een volledig overzicht van de uitsluitingen en beperkingen de polisvoorwaarden.

Voordelen van verzekeren bij TVM
  • Logistieke dienstenpakket voor 20+ vrachtwagens
  • Online uw verzekeringen beheren met mijnTVM
  • Verzekering op maat voor u gemaakt
  • 24/7 schade melden