Oldtimerverzekering

De liefde voor uw klassieke auto is niet in geld uit te drukken. TVM heeft een speciale Klassiekerverzekering om uw zakelijke oldtimer zo compleet mogelijk te verzekeren.

Ik wil mijn oldtimer verzekeren

TVM oldtimerverzekering

De zakelijke Oldtimerverzekering (de Klassiekerverzekering) heeft een complete dekking die u verzekert tegen schade aan of door uw oldtimer. WA, casco, rechtsbijstand, ongevallen inzittenden: u kunt zelf kiezen wat u verzekert.

Voordelen van de zakelijke TVM oldtimerverzekering

Lage premie

Omdat de premie gebaseerd is op de leeftijd en het gebruik van uw oldtimer kunnen we de premie laag houden. We bieden u maatwerk bij schadeafwikkeling als u de schade zelf repareert, u ontvangt een vergoeding voor de uren die u aan de reparatie heeft besteed.

Flexibel

Deelname aan rally’s zonder snelheidselement is zonder beperkingen verzekerd. Ook bieden wij u de mogelijkheid om uw youngtimer (15 jaar of ouder) te verzekeren. En als er sprake is van een technisch total loss dan kunt u altijd kosteloos over de restanten beschikken.

Duidelijk

U ontvangt één verzamelpolis waarop al uw klassieke voertuigen zijn vermeld. De groene kaart is geldig gedurende de contracttermijn van uw verzekering, bij meerjarige contracten hoeft u de groene kaart niet jaarlijks te vervangen. Bereken dus nu de premie voor uw zakelijke oldtimerverzekering.

Online premie berekenen

Bekijk voor een volledig overzicht van de uitsluitingen en beperkingen de polisvoorwaarden.

7,7

Dit vinden klanten van TVM verzekeringen

92% van de klanten beveelt TVM verzekeringen aan.

Meer weten over deze verzekering
Voordelen van verzekeren bij TVM
  • De klassieke voertuigenpolis voldoet aan de FEHAC-eisen (beoordeling zeer positief)
  • Volledige dekking tijdens restauratie
  • Bij technisch total loss kosteloos beschikken over de restanten
  • 24/7 schade melden