Autoverzekering

Verzeker ook uw zakelijke personenauto’s bij TVM. Want de zakelijke Autoverzekering is gewoon een goede zakelijke deal.

Ik wil een adviesgesprek

De TVM zakelijke autoverzekering

De zakelijke autoverzekering van TVM biedt u veel voordeel, of u nu zakelijk of privé rijdt.  Zo kunt u de dekking zelf samenstellen en genieten van een heel scherpe premie.

 

Een van uw jongere en minder ervaren werknemers veroorzaakt een ongeluk met veel schade voor de tegenpartij. Dat is vervelend, maar u bent verzekerd bij TVM en dat betekent dat er geen extra eigen risico is voor jonge chauffeurs. De schade valt binnen de autoverzekering, zo heeft u geen extra kosten.

Voordelen van de TVM zakelijke autoverzekering

Maatwerk

Wat is voor u en uw bedrijf belangrijk om te verzekeren? Dat is een vraag die we bij elke verzekering stellen. Dus ook onze Autoverzekering kunt u aanpassen aan uw wensen.

Compleet

De basis is al heel compleet en omdat u de autoverzekering zelf kunt samenstellen, sluit deze perfect aan bij uw wensen. WA, casco, rechtsbijstand, ongevallen inzittenden: het is allemaal door uw keuze mee te verzekeren.

Hulpverlening

Komt u onverwacht met schade langs de weg te staan, dan kunt u rekenen op onze uitstekende hulpverlening. En uw autoverzekering loopt gewoon door voor uw tijdelijke, vervangende auto.

Scherpe premie

Voor jonge chauffeurs wordt geen extra eigen risico gerekend. Raakt u uw autopapieren kwijt, dan zijn de kosten voor vervanging gedekt zonder dat het uw eigen risico kost.

Bekijk voor een volledig overzicht van de uitsluitingen en beperkingen de polisvoorwaarden.

Meer weten over deze verzekering
Voordelen van verzekeren bij TVM
  • Eén verzamelpolis voor alle verzekerde personenauto’s
  • Groene kaart blijft hele contracttermijn geldig
  • Online uw verzekeringen beheren met mijn TVM
  • 24/7 schade melden