Menu

Auto-elektronica­verzekering

Elektronica is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven, dus ook niet uit uw bedrijfswagens. Bescherm uw auto-elektronica met deze gespecialiseerde verzekering.

Ik wil mijn auto-elektronica beschermen

In uw vrachtwagen, bestelauto en andere zakelijke auto’s zit veel waardevolle elektronica, zoals navigatiesystemen, boordcomputers, achteruitrijcamera’s en (rit)registratieapparatuur. TVM heeft voor u de Auto-elektronicaverzekering, speciaal om u tegen de kosten van schade en verlies te beschermen.

Als uw ritregistratie apparatuur het niet meer doet door een schade, dan heeft dat ook gevolgen voor de administratie. U moet de schade dus zo snel mogelijk herstellen.

Met de Auto-elektronicaverzekering van TVM wordt u snel geholpen en bent u verzekerd voor schade en diefstal aan uw auto-elektronica.

Voor eigen rijders en bedrijven met maximaal vijf vrachtwagens hebben wij een speciaal pakket samengesteld, het Transportondernemerspakket

Bekijk hier het Transportondernemerspakket

Uw chauffeurs doorkruisen heel Europa en dat wil iedereen zo efficiënt mogelijk doen, de satellietgestuurde navigatiesystemen helpen daar bij. Schade aan of verlies van de navigatie is dan ook heel vervelend en brengt flinke kosten met zich mee.

Deze kosten kunt u verzekeren bij TVM met de Auto-elektronicaverzekering. Dat geeft zekerheid.

U heeft veel vrachtwagens in uw bedrijf dus ook veel auto-elektronica. En die is nodig voor de veiligheid van uw chauffeurs en de administratie. U kunt niet zonder. Verlies of schade kan een enorme kostenpost zijn met grote gevolgen.

Met de TVM auto-elektronicaverzekering bent u voor deze kosten verzekerd. Dat geeft zekerheid. 

Voordelen van de TVM auto-elektronicaverzekering

Een polis

U ontvangt van ons een polis waarop alle apparatuur staat die u bij ons heeft verzekerd. Dat is wel zo duidelijk.

Gemak

Wij regelen de schade die u aan uw auto-elektronica heeft geleden. We vergoeden de herstelkosten of keren een bedrag uit voor vervanging bij totaal verlies.

Voordelen van verzekeren bij TVM
  • Gemakkelijk
  • Online uw verzekeringen beheren met mijnTVM
  • Een polis voor alle verzekerde elektronica
  • 24/7 schade melden