Ziekteverzuimverzekering

Als één van uw medewerkers langdurig ziek is, dan kan de wettelijk verplichte loondoorbetaling een kostbare aangelegenheid worden.

De Ziekteverzuimverzekering is een module in het MedewerkerTotaal pakket.

Ik wil een ziekteverzuimverzekering

 

Op het moment dat één van uw medewerkers (langdurig) ziek is, worden de loonkosten vanuit de ziekteverzuimverzekering vergoed.

Met een klein bedrijf wordt een zieke medewerker extra gevoeld. Dat is natuurlijk vervelend voor uw zieke medewerker maar ook voor u. Met de module Ziekteverzuim als onderdeel van het MedewerkerTotaal pakket worden de kosten van het verzuim beperkt.

"Ik heb een zieke medewerker, wat moet ik doen?" is een veelgestelde vraag. Wij kunnen u uitstekend adviseren over de te nemen stappen en betalen het loon van uw medewerker voor zover dat is verzekerd.

U heeft een behoorlijk medewerkersbestand. Ook dan is de Ziekteverzuimverzekering iets voor u. U kunt namelijk kiezen uit verschillende eigen risico periodes en dekkingspercentages zodat u alleen dat deel hoeft te verzekeren waarvan u denkt dat dit nodig is.

Voordelen van de TVM ziekteverzuimverzekering

Maatwerk

U geeft zelf aan hoe de Ziekteverzuimverzekering er voor u uit moet zien. TVM biedt u maximale keuzevrijheid in de wijze waarop u de risico’s wilt verzekeren.

  • Keuze in verschillende eigen risico termijnen
  • Keuze in dekkingspercentages

Zo krijgt u een verzekering die helemaal bij uw bedrijf past.

Verzuimmanagement

De regels op het gebied van verzuim van medewerkers worden steeds strenger. Bij verzuim is het belangrijk dat alle zaken juist, tijdig en volledig worden opgepakt. Voor u geldt dat elke ziekmelding impact heeft op de bedrijfsvoering. Met TVM verzuimmanagement wordt u snel en vakkundig via één loket geholpen. Wij bieden Verzuimmanagement aan als onderdeel van het MedewerkerTotaal pakket.

Met Verzuimmanagement heeft u geen arbodienst meer nodig. Dat scheelt enorm in de kosten.

Bekijk voor een volledig overzicht van de uitsluitingen en beperkingen de polisvoorwaarden.

Verzekeringskaarten

Verzekeringskaart Ziekteverzuim

Meer weten over deze verzekering
Voordelen van verzekeren bij TVM
  • Veel keuze bij samenstellen verzekering
  • Online uw verzekeringen beheren met mijn TVM
  • Sluit aan bij de CAO beroepsgoederenvervoer