Schadeverzekering verkeersdeelnemer

U kunt iedereen in uw bedrijf verzekeren voor de risico’s die ze lopen bij een verkeersongeval. Dus ook uw oproepkrachten, stagiaires en vrijwilligers en natuurlijk uzelf .

Ik wil een adviesgesprek

TVM schadeverzekering verkeersdeelnemer

Uw werknemers hebben dagelijks te maken met het verkeer en er is altijd een mogelijkheid dat zich een verkeersongeluk voordoet. Uw werknemer kan daardoor blijvend invalide raken en zelfs overlijden.
 
De Schadeverzekering verkeersdeelnemer biedt zekerheid als een werknemer tijdens de uitvoering van zijn werkzaamheden bij een verkeersongeval betrokken raakt.

Voordelen van de TVM schadeverzekering verkeersdeelnemer

Ruime dekking

24 uur per dag verzekerd tijdens werkzaamheden voor ongevallen met privé motorrijtuigen van de werknemer, met motorrijtuigen van uw bedrijf en als verkeersdeelnemer (fietser, voetganger). Ook tijdens het woon-werkverkeer en tijdens het laden en lossen van een voertuig is uw werknemer verzekerd.

Maatwerk

Ook al uw tijdelijke werknemers, uitzend-, oproep-, vakantiekrachten, stagiaires en vrijwilligers kunt u opnemen in de collectieve Schadeverzekering verkeersdeelnemer.

Werkgevers bescherming

Het maakt geen verschil of u als werkgever wel of niet aansprakelijk bent voor de schade. Daarnaast is er dekking voor uzelf (als werkgever) als u als chauffeur met een (vracht)auto van het bedrijf, schade oploopt.

Bekijk voor een volledig overzicht van de uitsluitingen en beperkingen de polisvoorwaarden.

Meer weten over deze verzekering
Voordelen van verzekeren bij TVM
  • Keuze uit verschillende rubrieken
  • Online uw verzekeringen beheren met mijn TVM
  • Voor iedere verkeersdeelnemer
  • 24/7 schade melden