Wagenparkverzekering

Verzeker al uw bedrijfswagens in één keer! Dus vrachtauto’s, bestelwagens en personenauto’s overzichtelijk op één polis. Al vanaf zeven bedrijfswagens. Van verplichte WA tot veel extra zekerheden.

Ik wil een adviesgeprek

TVM heeft veel ervaring in en kennis van de transportwereld. Deze kennis en ervaring gebruiken we om u zo veilig mogelijk en zonder hoge kosten, te verzekeren tegen allerlei schades.  De TVM wagenparkverzekering is een maatwerkproduct, wat betekent dat we samen met u kijken naar de beste oplossing voor uw situatie.

Enkele voordelen van de TVM wagenparkverzekering
 

  • Schade tussen eigen voertuigen is gedekt
  • Geen extra eigen risico voor jonge bestuurders
  • Voor vracht-, bestel- en personenauto’s en voor aanhangwagens, opleggers en trailers
  • Keuze uit veel dekkingsvormen 
  • Actieve begeleiding met ons eigen team in schadepreventie  

Extra zekerheid

U kunt de Leaseparkverzekering uitbreiden met een Rechtsbijstandverzekering om u bij te staan bij juridische conflicten. Maar ook een Schade inzittendenverzekering of Ongevallenverzekering zijn goede aanvullingen voor de veiligheid van u en uw medewerkers.

Bekijk voor een volledig overzicht van de uitsluitingen en beperkingen de polisvoorwaarden.

TVM verzekeringen gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.