Antwoord op al uw vragen

Hieronder vindt u de top 10 van de veelgestelde vragen.

• Ga naar www.mijntvm.nl en log in
• Klik in het keuzemenu op ‘Download’
• Kies de gewenste nota aan en klik op ‘Tonen’

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met TVM verzekeringen. Ga voor het volledige overzicht naar de contactpagina.

• Ga naar www.mijntvm.nl en log in
• Klik in het keuzemenu op ‘Schade’
• Ga vervolgens naar ‘Meld schade’
• Geef aan wat voor een schade het is en beantwoord de bijbehorende vragen
• Meld daarna de schade definitief
• Na de melding ontvangt u direct een ontvangstbevestiging per mail

• Ga naar www.mijntvm.nl en log in
• Klik vervolgens in het keuzemenu op ‘Portefeuille management’
• Selecteer in het tabblad ‘Standaard’ het kalenderjaar en de gewenste producten.

• Ga naar www.mijntvm.nl en log in • Ga vervolgens naar het tabblad ‘Groene kaart aanvragen’ boven in het scherm. • Vul het kenteken in van het desbetreffende voertuig en klik op ‘Volgende’

• Ga naar www.mijntvm.nl en log in
• Klik in het keuzemenu op ‘Schade’
• Geef in het tabblad ‘Schade via dossier’, indien mogelijk, zoveel mogelijk aan met betrekking tot de schade.

• Ga naar www.mijntvm.nl en log in
• Ga vervolgens naar het tabblad ‘Mutaties doorgeven’
• Geef aan of het wel of niet een buitenlands kenteken heeft
• Selecteer het type object dat u wilt invoeren
• Voer het kenteken van het in te voeren voertuig in
• Voer uw meldcode in
• Geef aan welke vrachtwagen vervangen wordt door het nieuwe object
• Geef aan of het een solo of combinatie is
• Klik vervolgens op ‘Selecteer’
• Maak in het vervolgscherm een keuze in de waarde opties van de verzekering
• Na akkoord ontvangt u direct een ontvangstbevestiging van ons

• Ga naar www.mijntvm.nl en log in
• Klik in het keuzemenu op ‘Download’
• Kies in het tabblad ‘Object overzichten’ het overzicht, in Excel of PDF, van het gewenste object of alle objecten
• Klik in het vervolgscherm op ‘OK’

Telefonisch doorgeven is niet voldoende, wij dienen altijd in het bezit gesteld te worden van een kopie van het vrijwaringsbewijs. Dit kunt u doorgeven via mijn TVM. • Ga naar www.mijntvm.nl en log in • Ga vervolgens naar het tabblad ‘Mutaties doorgeven’ • Geef aan of het wel of niet een buitenlands kenteken heeft • Selecteer het type object dat u wilt invoeren • Voer het kenteken van het in te voeren voertuig in • Voer uw meldcode in • Geef aan welke vrachtwagen vervangen wordt door het nieuwe object • Geef aan of het een solo of combinatie is • Klik vervolgens op ‘Selecteer’ • Let vervolgens op de juiste afvoerdatum en datum van de vrijwaring!

U kunt klachten het beste aan ons doorgeven via de klachtenpagina. Deze vindt u onder de klantenservice in het hoofdmenu.

TVM verzekeringen gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.