Transportondernemers pakket

Het Transportondernemers pakket. Een uniek verzekeringspakket voor eigen rijders en kleinere transportondernemers.

Uw pakketkorting kan oplopen tot maar liefst 10%!

Ik wil een adviesgesprek

Transportondernemers pakket

Stel, uw vrachtwagen loopt een flinke deuk op. Of een lading wordt gestolen. Met het Transportondernemers pakket dekt u zulke risico's eenvoudig af. Bij tegenslag bent u zo weer onderweg.

Het pakket is speciaal samengesteld voor eigen rijders en kleinere transportondernemers (met maximaal vijf vrachtauto's). U kiest zelf de verzekeringen die u nodig heeft. Het resultaat: een pakket op maat tegen een lage premie.

Vrachtautoverzekering

Beperk de financiële gevolgen van schade aan uw vrachtauto’s of schade bij de andere partij met de TVM vrachtwagenverzekering.

Transportaansprakelijkheid

De aansprakelijkheidsverzekering die speciaal is afgestemd op de transportbranche.

Container-/traileraansprakelijkheid

Als u opleggers, aanhangwagens of containers huurt of leent, is de Container-/ traileraansprakelijkheidsverzekering onmisbaar bij eventuele schade aan dit gehuurde materiaal.

Bedrijfsaansprakelijkheid

Schade die u of een medewerker aan derden veroorzaakt - tijdens werkzaamheden - kan grote financiële gevolgen hebben. Die verzekert u met een goede aansprakelijkheidsverzekering.

Bedrijfsrechtsbijstand

De verzekering rechtsbijstand biedt uitkomst wanneer u in een juridisch conflict komt met uw opdrachtgever, een medewerker of een andere partij.

Korting

Naast onze vrachtautoverzekeringen kunt u ook nog verzekeringen kiezen die specifiek zijn voor uw bedrijf. U profiteert dan ook van een korting op de extra verzekeringen die u afsluit.

Bij het Transportondernemers pakket geldt: Hoe meer verzekeringen, des te meer korting krijgt u op het totale pakket.

Neem contact met ons op en laat uw premie berekenen

Bekijk voor een volledig overzicht van de uitsluitingen en beperkingen de polisvoorwaarden.

TVM verzekeringen gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.