Ridderpleinen

Hieronder een impressie van enkele activiteiten op de ridderpleinen.

Na afloop van het programma bieden wij u een uitgebreide lunch aan. Op de ‘Ridderpleinen’ (binnen en buiten) zijn verschillende chauffeursactiviteiten en buffetten. Hieronder een impressie van enkele activiteiten.

Test uw rijstijl!

Test uw rijstijl simulator

 

Veel bestuurders nemen hoge risico’s in het verkeer zonder zich daarvan bewust te zijn. Het gevolg hiervan is dat de kans op een ongeluk veel hoger ligt dan de bestuurder zelf ervaart. Wat is jouw reactietijd als er onverwacht gevaar dreigt? Hoe goed kijk jij als bestuurder van een vrachtauto naar de verborgen gevaren in het verkeer? Verschillende weersomstandigheden, onverwachte situaties zullen aan de orde komen. Test jezelf! 

Baxter, de co-bot

Een nieuwe generatie robots dient zich aan. Robots die samenwerken met mensen en die met weinig voorbereiding en flexibel ingezet kunnen worden in productieprocessen. De Baxter robot is een twee-armige, lerende robot met geanimeerd gezicht. Hij is ontwikkeld om als colega in de productie te worden ingezet, juist bij repeterende, eenvoudige taken. Via de ingebouwde sensoren 'weet' de robot dat er een mens in de buurt is en past zijn gedrag hierop aan. De robot leert ondermeer taken door zijn armen vast te pakken en deze de juiste bewegingen te laten volgen. U kunt zelf kennismaken met Baxter en ervaren hoe eenvoudig hij is in te zetten voor de taak die u hem geeft.

De DJ BUS

Er is waarschijnlijk geen voertuig ter wereld dat meer banden met muziek heeft dan de Volkswagen T1. Hippies van toen en Skaters van nu zien deze stijlbus nog steeds als het ideale vervoermiddel.
De DJ Bus, een oude Volkswagen stijlbus uit 1961 en is omgebouwd tot een wel heel bijzondere DJ- en entertainment bus. 

The Triolettes

The Triolettes is een stijlvol, muzikaal, meerstemmig trio die met hun muzikale passie, memorabele optredens verzorgen! Hun muziekgenre bestaat uit de ware oldies zoals ‘Mr. Sandman’ en ‘Tico Tico’, maar zij zingen ook hedendaagse songs van onder andere Amy Winehouse en Jason Mraz in een heerlijke ‘50’s sound! The Triolettes laten hoe dan ook een onvergetelijke indruk achter, zowel met hun verschijning maar zeker vanwege hun vocale kwaliteiten.