Dag van Veilig Transport | Ridders van de Weg 2015

Op zaterdag 26 september staan de Ridders van 2015 centraal.

Werkgevers, verzekerd bij TVM en deelnemer van het TVM veiligheidsplan, hebben hun chauffeurs kunnen voordragen voor Ridder van de Weg. Op zaterdag 26 september worden de Ridders van 2015 in het zonnetje gezet.

Het wordt een prachtige dag voor u als ridder met speciale aandacht voor de beroepschauffeur waarbij naast de huldiging de gehele dag van alles is te doen over het thema Veiligheid in Transport. Aan de Tafel van TVM worden innovatieve en technische onderwerpen gericht op de chauffeur besproken. Ervaar hoe het is om op de kop in de cabine te hangen in de roll over cabin, test uw rijstijl in een drive simulator en maak kennis met robot Baxter. Geniet van heerlijk eten bij een van de foodtrucks. Het diverse programma biedt volop mogelijkheden voor een bijzondere belevenis.

Aanmelden

Komt u ook naar Ridders van de Weg? Meld u dan aan vóór vrijdag 11 september. Een week voor de Dag van Veilig Transport | Ridders van de Weg ontvangt u van ons nog een digitale bevestiging. U kunt inloggen met de gegevens in uw uitnodigings e-mail of brief.

 Aanmelden voor Ridders van de Weg 2015
 

Ridderpleinen

Na afloop van het programma bieden wij u een uitgebreide lunch aan. Op de ‘Ridderpleinen’ (binnen en buiten) zijn verschillende chauffeursactiviteiten en buffetten. 

Lees meer over Ridderpleinen