Overslaan en naar de inhoud gaan

Preventie

Veel schade is te voorkomen. Vanuit onze jarenlange ervaring als verzekeraar hebben we veel kennis van schades, we zien waar schades ontstaan en kunnen u helpen deze schades te voorkomen. Hiervoor hebben we verschillende middelen ontwikkeld. We geven chauffeurstrainingen bij bedrijven en geven praktische preventieadviezen. Wij helpen u graag via checklists, een handige preventiewaaier en een advies op maat. Lees hier meer over onze preventie oplossingen.

Goed zicht onderweg: Goed Voorzien

Goed zicht is nergens zo belangrijk als in het verkeer. Om situaties in te schatten en in een fractie van een seconde adequaat te reageren. TVM kijkt graag met u mee. Zodat u beter zicht hebt op risico’s, minder ongelukken en meer veiligheid op de weg. En ook dat u zelf beter zichtbaar bent in het verkeer.

Goed voorbereid onderweg: vraag de LMRA hier aan

Hoe zorgt u ervoor dat u veilig onderweg gaat? Hiervoor kunt u de overzichtelijke LMRA aanvragen en downloaden. De LMRA (Laatste Minuut Risico Analyse of Last Minute Risk Analysis) is een hulpmiddel voor de RI&E (Risico Inventarisatie & Evaluatie). 

LMRA aanvragen

Minder schades
Gezonder werken
Preventie voor weg en water