Menu

TVM logistiek partner van de KNVB

De KNVB en TVM zijn een samenwerking met elkaar aangegaan voor de duur van tenminste vier jaar. 

donderdag 27 november 2014

TVM verzekeringen, jarenlang sponsor van het schaatsen en wielrennen in Nederland, is per 1 oktober 2014 logistiek partner van de KNVB. Dat betekent dat TVM verantwoordelijk wordt voor het transport van alle materialen van de nationale teams, waaronder het Nederlands elftal, Jong Oranje en het Nederlands vrouwenelftal. De KNVB en TVM zijn een samenwerking met elkaar aangegaan voor de duur van tenminste vier jaar. 

TVM heeft enkele maanden geleden de keuze gemaakt om zich vooral te richten op het veiliger maken van het transport over weg en water. Via het partnership met de KNVB wil TVM ook het vrachttransport voor alle nationale teams op een verantwoorde en veilige manier gaan organiseren. De transportverzekeraar presenteert in het voorjaar van 2015 de Veiligste Truck van Europa om daarmee niet alleen de logistiek voor de KNVB op verantwoorde wijze te regelen, maar ook om invulling te geven aan haar ambities om het aantal verkeersslachtoffers door transport over de weg te reduceren tot nul.

Ambitieuze doelstelling

Bestuursvoorzitter van TVM, Arjan Bos: “Het is een ambitieuze doelstelling, maar daar zetten we wel op in. Transportveiligheid is de komende jaren een hoofdthema voor TVM en daar sluit het partnership met de KNVB uitstekend bij aan. Wij zijn er trots op om ons te kunnen binden aan de KNVB. Vanuit onze ervaring - na 28 jaar als sponsor actief te zijn geweest in de wielren- en schaatssport - zijn we gewend de lat hoog te leggen als het gaat om het nastreven van ambities en successen. We hopen deze lijn in samenwerking met de KNVB door te kunnen trekken. De Veiligste Truck van Europa zullen we de komende jaren ook in actie laten komen op andere plaatsen waar we ons voor transportveiligheid gaan inzetten.

Loyaliteit en betrokkenheid

Jean-Paul Decossaux, commercieel directeur van de KNVB, vult aan: “TVM staat samen met haar leden al meer dan vijftig jaar bekend als de grootste en meest gespecialiseerde transporteur van de Benelux. Op internationaal niveau is het van groot belang dat het materieel veilig en zonder schade bij het team aankomt. Met TVM vertrouwen we er op daar de aankomende vier jaar verzekerd van te zijn. Daarnaast staat TVM bekend om haar loyaliteit en betrokkenheid naar de sport. TVM is daarmee een geweldige toevoeging aan de sponsorfamilie van de KNVB. En daar zijn we erg trots op."